© L’Oréal

5 ting du gjør i hverdagen som sliter på vippene dine

Hvis vippene dine er slitt, er det på tide å gi dem ekstra pleie. Her lærer vi deg hvordan du kan trylle deg frem til sterkere og fyldigere vipper.

26. mars 2019 av Kontent for L’Oréal Paris

Du pleier både huden, håret og neglene, men tar du vare på øyevippene dine? Hvis svaret er nei, er det på høy tid med en forandring, for vippene kan gjøre en stor forskjell for ansiktet ditt. Noen ganger er faktisk fine vipper det eneste du trenger for å føle deg fresh, men dessverre er vi ikke alle født med fyldige vipper naturlig.

Du kan selvfølgelig sette på kunstige vippeextensions for å få vippene du ønsker deg, men disse kan ende opp med å knekke dine egne vipper, og mange ender dessverre opp med å ødelegge vippene sine. Et vippeserum er derfor et bra alternativ hvis du ønsker både fyldige og sterkere vipper.

5 ting du gjør i hverdagen som sliter på vippene dine

Du gnir deg for mye i øynene med hendene

Du fjerner sminken din for hardt

Du sover med mascara

Du har brukt falske vipper

Du bøyer vippene etter at du har tatt på mascara

Prøv vippeserum

Hvis du er skyldig i noen av punktene over, så bør du vurdere å la pleie av vippene bli en del av skjønnhetsrutinen din. Heldigvis er dette veldig enkelt.

Med vippeserumet Clinically Proven Lash Serum fra L’Oréal Paris kan du på magisk vis forvandle dine egne vipper. Serumet passer til deg som ønsker fyldigere vipper, men kanskje spesielt til deg som har brukt vippeextensions tidligere eller har skadet vippene på andre måter.

Sånn gjør du


1. Bruk vippeserumet to ganger om dagen, hver morgen og kveld. For å oppnå gode resultater er det viktig at du bruker produktet regelmessig.

2. Bruk serumet på rene øyevipper – uten sminke og andre produkter. Påfør direkte på øverste og nederste rad ved vippekanten, fra rot til spiss.

3. La det tørke før du påfører mascara.

Resultatene kommer til syne etter fire ukers bruk, men aller best resultat får du etter 12 ukers bruk.

Ingredienser: Castor olje, Vitamin B5, Aminosyrer, Hyaluronsyre, Filoxan, Madecassosid

Resultatet

Se før-og etterbilder etter 8 ukers bruk av Clinically Proven Lash Serum fra L’Oréal Paris her.

© L’Oréal

Bildet er en illustrasjon av et gjennomsnittlig resultat oppnådd etter bruk 2 x daglig/i 8 uker. Resultatet kan variere fra person til person.

© L’Oréal
© L’Oréal

Kjøp Clinically Proven Lash Serum fra L’Oréal Paris.

Annonsørinnhold: Vi gjør oppmerksom på at dette er en kommersiell artikkel skrevet av Kontent for L’Oréal Paris.

NYHETSBREV