© Daniel Wellington

Daniel Wellington har åpnet butikk i Oslo

Daniel Wellington i Oslo

21. april 2017 av Julie Marlen Engel Jenssen Leirvåg

Endelig har det populære klokkemerket åpnet sin første butikk i Norge. Butikken ligger i Karl Johans gate 25 og har selvfølgelig et stort utvalg av klokker og tilbehør.

I går var vi invitert til åpningsfesten sammen med bloggere og kjendiser som Eirin Kristiansen, Kristine Ullebø, Espen Hilton og Julia Nyland.

Wellington-klokkene har lenge vært ettertraktet i Norge og flere butikker selger produktene, men nå kan du altså besøke den første Daniel Wellington-butikken i Oslo.
De fører dame- og herreklokker i det karakteristiske lekre, minimalistiske og tidløse designet med kule detaljer.

Vårens kolleksjon frontes av selveste Kendall Jenner. Kolleksjonen har fått navnet Classic Petite og består av 4 modeller i sterling eller rosegull med sort eller hvit urskive og kommer i to størrelser. Som med alle Wellington-klokkene kan du skifte ut reimen og det er så mange fine å velge i. 

Daniel Wellington Classic Petite Sterling, 1,499,-// Daniel Wellington Classic Petite Melrose, 1,499,-

Vi forelsket oss også i de eksklusive armringene Classic Cuff i sølv eller rosegull som du kan style sammen med klokkene, men som også er superfine alene som tilbehør. 

Vi anbefaler et besøk i den nye, stilige butikken neste gang du er i Oslo.

Og et hett tips er å ønske seg en klokke fra Daniel Wellington til konfirmasjonen. En tidløs gave som varer og som hele tiden kan oppdateres med nye reimer. 

 

FØLG @STYLISTANO PÅ FACEBOOK OG INSTAGRAM!

Pssst! Vi er på Snapcaht også - stylistano :)

Seneste

NYHETSBREV

Mer spennende innhold