© Getty Images, Twitter, ByBenedicthe

10 problemer brunetter har

10 brunetteproblemer

11. mars 2016 av Stylista.no

Det er ikke bare bare å være jente i 2016. Det finnes fordeler og ulemper ved omtrent alt. Vi har tidligere skrevet om. Nå er det på tide å ramse opp problemene de smarte jentene har - nemlig brunetter.

1. Disney-prinsesse

Du fikk aldri være Tornerose eller Askepott da du var liten. Jasmin, Belle eller Snøhvit var alternativene. Eller da venninnegjengen skulle leke Spice Girls, og du ALDRI fikk være Baby Spice. 

2. Sterke farger

Dip dye, hårkritt eller pastellstriper? Særlig. Fargene kommer ikke frem, og ingen kan se hva du egentlig har brukt masse penger på å gjøre. Enten må du bleke håret til det nesten faller av (noe som er helt uaktuelt) eller bare holde deg til det kjedelige, mørke håret.

3. Aldri sexy

Hvor ofte er brunetter det sexy midtpunktet i en film eller serie? Ikke like ofte som blondiner, i hvertfall! I vennegjengen din er det som regel blondinen som får mest oppmerksomhet, selv om du egentlig gikk for "bombshell"-looken.

4. Øyenbryn

Øyenbryn er et kapittel - nei, en BOK - for seg selv. Blondiner har sine egne problemer med øyenbryn, men brunetter sliter ofte med helt andre ting. For eksempel er det vanskelig å ikke få brynene til å se påtegnet eller altfor mørke ut. De sliter også med å ikke se gretten, sur, slem eller irritert ut - bare fordi de vil ha sterke, definerte bryn.

5. Brunette til blondine

Er du naturlig brunette men har bleket håret blondt? Da kjenner du deg sikkert igjen hvis vi sier at etterveksten er hva som antageligvis vil ta knekken på nervene dine. Ikke bare er det dyrt, men blekemiddelet er ekstremt illeluktende og ikke minst vondt. Og etterveksten dukker opp på null komma niks. En evig kamp, med andre ord.

6. Varmt i solen

Som brunette er solhatt ekstra viktig. Etter en dag ute i solen kan håret føles ut som brennende lava når du tar på det, og det forsvinner ikke før du er inne eller i skyggen.

7. Svarte klær

Hvis håret vanligvis henger rett ned, det er kaldt og grått ute og du har dratt på deg svarte jeans, svart jakke og svarte boots, så bør du ikke forundre deg om folk blir litt bekymret. Det kan naturligvis være ganske slitsomt hvis du ikke er deprimert eller lei deg i utgangspunktet, men ta det med et smil.8. Tørrshampoo

Tørrshampoo er en genial oppfinnelse, men så utrolig vanskelig for brunetter å bruke. De billigste versjonene etterlater gjerne et aldri så lite gråskjær i håret, og vips - så har du en bestemorgrå farge helt ufrivillig.

9. Barbering

Å ikke barbere leggene før man går i kjole er helt uaktuelt. Blonde jenter har en tendens til å ha lyse hår på leggene, mens brunetter sliter med korte, stikkende plagsomheter. Dermed må brunetter barebere seg dobbelt så ofte som blondiner. Kjipt, we know!

10. Forandring

Forandring fryder - hvis man i det hele tatt ser den. Nå som sommeren er rett rundt hjørnet er det mange som klør i fingrene etter en ny sveis eller farge. Og hva kan brunetter gjøre? To toner mørkere, eller to toner lysere. Ikke mye, med andre ord.

Følg @Stylistano på Facebook og Instagram!

Vi er også på snapchat; stylistano

Seneste

NYHETSBREV

Mer spennende innhold