© Getty Images, Twitter

11 problemer jenter med tynt hår har

Jenteproblemer: tynt hår

17. februar 2017 av Kristine Bruerberg Karlsen

Vi har tidligere skrevet om problemer jenter med blondt hår har og problemer jenter med langt hår har. Nå er det på tide å sette fokuset på en gruppe vi også hører mye fra.

#Thinhairproblems-hashtaggen på Twitter er god underholdning, og vi kjenner oss igjen i et par av dem. Her er en liste over de mest morsomme og mest irriterende problemene jenter med tynt hår har.

1. Jenter som klager på tykt hår

Du forstår deg ikke på jenter som klager på hodepine fordi håret er så tungt, eller jenter som våkner opp om morgenen med hår som ikke har tørket enda. Du skjønner ikke hvordan det går an, og irriterer deg bare over klagingen.

2. Hair extensions

Du håper at hair extensions kanskje løser problemet, men så forteller frisøren din deg at håret er for tynt til å dekke over. Hvordan skal man ellers løse problemet?!

3. KRØLLER

Etter 20 minutter med krølltangen og en boks hårspray, er håret like flatt og kjedelig som det alltid har vært. Ingenting holder seg. Bortsett fra fettet i hårsprayen, selvfølgelig.

4."Bun"

Enkelte hårfrisyrer er helt umulig å oppnå med tynt hår. Spesielt en ballerinabun, eller hårdonut, som er populært nå. Man har rett og slett ikke nok hår til å dekke hele, og da blir det bare dumt.

5. Musefletter

Musefletter eller to fletter går ikke fordi håret er altfor tynt og flettene blir for små. 

6. Hestehale

Å ha håret i hestehale innebærer å vise resten av omverdenen hvordan hodebunnen din ser ut. Såkalte "baldspots" dukker opp, og er helt umulig å dekke til.

7. Tørrshampoo

Hver morgen bruker du en halv flaske tørrshampoo, men håret ser fremdeles flatt og fett ut på slutten av dagen.

8. BLOWING IN THE WIND

Nope.

9. Deprimerende dusj

Hver gang du dusjer ser du at masse hår renner ned i sluket, og du blir like lei deg hver gang. Spesielt fordi du ikke kan gjøre noe med det, og du vet at det ikke kommer til å bli bedre helle 

10. Luesveis

Du slipper i hvertfall luesveisen, fordi du unngår å bruke lue i det hele tatt. Du føler du ser skallet ut, og bruker ikke hodeplagg med mindre det er 30 minus ute.

11. Fletter

Den populære Elsa-fletten fra "Frost" er bare å glemme. Eller lange, kompliserte fletter for den saks skyld. Du har ikke nok hår til å flette verken rundt eller over, og ender alltid opp med fransk flette langs hodebunnen.

--------

Som et plaster på såret legger vi med denne videoen som inneholder noen tips og triks du kanskje ikke visste fra før av. Lykke til! 

Følg @Stylistano på Facebook og Instagram

Vi er også på snapchat; stylistano ;) 

Seneste

NYHETSBREV

Mer spennende innhold