© Eirin Kristiansen, Getty Images

6 problemer for oss med langt hår

Problemer med langt hår

17. juni 2016 av Kristine Bruerberg Karlsen

Du trodde kanskje lange, gylne lokker bare var gull og grønne skoger? Tenk om igjen!

Jenter med langt hår får ofte komplimenter for håret sitt, og det er hyggelig dét. Men vi vet også hvordan det virkelig kan være et skikkelig slit å ha langt hår. Derfor har vi laget en liste over det mest irriterende ved å ha langt hår - for underholdning, opplysning og empati.


6 PROBLEMER MED LANGT HÅR:

1. Håret er ALLTID hva som tar lengst tid om morgenen - spesielt hvis man har dusjet. Særlig hvis håret er tykt i tillegg! Da kan det gjerne ta fire til fem timer før det tørker ordentlig. Jada, det finnes hårføner, men det er ganske slitsomt å tørke langt og tykt hår i en halvtime!

2. Enten om det er et høyt skrik eller et kort au - det er veldig vondt når håret setter seg fast på forskjellige steder. Knapper, dører, glidelåser, setebeltet, strikker og vesker. Enkelte må virkelig knyte håret opp igjen etter det har satt seg fast, og andre bare river det løs - og det har vi selvfølgelig forståelse for. Men husk at håret blir mer slitt om man river i det!

3. Alle mister litt hår hver dag - sånn er det bare. Problemet med å ha langt hår, og å miste hår, er at det syns så utrolig godt. Og alle vet at det er ditt. Klogger dusjen, setter seg fast i klær og ikke minst ekkelt. Vi vil gjerne unnskylde på vegne av jenter med langt hår - de kan ikke noe for det!

4. Det er bare å glemme volum. Ariel i "Den lille havfruen" bruker et slags vidunderprodukt som ikke har nådd Norges grenser enda - det er vi helt sikre på. Føne håret opp ned, utallige produkter som ikke funker, tupéring - ingenting fungerer. Det er også helt umulig å ha en form for frisyre. Til og med stramme hestehaler kan gjøre vondt utover dagen fordi håret er så tungt.

5. Langt hår er nesten alltid i veien, med mindre man sitter helt stille. Når man lager mat, når man spiser, når man gjør husarbeid og når man pusser tennene. Ikke så rart at de fleste med langt hår setter det opp i en knute når de er hjemme.

6. Ikke bare er det plagsomt for en selv, men det lange håret kan også plage andre. Når det blåser, for eksempel! Da kan langt hår treffe folk som går bak en på gaten - dødsflaut!


Men én ting er helt sikkert - ingen slår oss langhårede jenter i headbanging!Les også COSTUME.NO: Festfine frisyrer til halvlangt hårFØLG @STYLISTANO PÅ FACEBOOK OG INSTAGRAM

Vi er også på Snapchat: Stylistano ;)

Seneste

NYHETSBREV

Mer spennende innhold