© Annette Haga

Annette tipser: Høstens hotteste hårtrender

Høstens hårtrender

28. september 2016 av Annette Haga

(Annonsørinnhold skrevet av Annette Haga)

Jeg føler meg alltid ekstra inspirert ved en ny årstid, og jeg er spesielt glad i høsten. Men det er ikke bare garderoben og sminkeskuffen som får en liten oppfreshing - jeg liker også å prøve ut nye ting med håret mitt.

Her har jeg satt sammen en toppliste med det jeg mener er det hotteste akkurat nå innenfor hår!

Topp 3:

favoritt-tilbehør:

Hårnåler i metall

er en stor trend, og bruk gjerne mange av dem! De skal ikke gjemmes bort, men brukes som et statement.

Hårclips

er en enkel måte å piffe opp frisyren på. Geometriske former er superhot, så gå gjerne for runde eller firkantede varianter; sammen eller hver for seg.

Fløyel

er en av høstens heteste trender, også når det kommer til hårpynt. Hårbånd er perfekt for å sette prikken over i-en, eller redde en dårlig hårdag!

Favoritt-frisyrer:

Instagram: @khloekardashian, @emmaroberts og @weworewhat

Devil knots:

The half bun x 2! Jeg digger denne kule frisyren til Khloé, som er en slags blanding av 90talls og boho chic. Den er dessuten enkel å lage, alt du trenger å gjøre er å surre sammen to hårseksjoner til små baller og feste dem med hårnåler. P

erfekt til både hverdags og fest. 

Pannekakefletten:

Jeg digger denne fletten til Emma Roberts, som er dratt ut og ligger helt flat. Dropp den sukkersøte fletten og gå for en mer edgy variant, med å la den ligge bak øret. Den skal gjerne se rufsete og tilfeldig ut!

Flette med ringer:

Denne frisyren er helt rå! Det gjør ingenting om du ikke har et naturtalent i å flette perfekte fletter, fordi her er det tilbehøret som gjør hele looken. Du velger selv om du kun ønsker å klipse på noen få, metalliske ringer, eller om du vil ta den helt ut slik som Danielle Bernstein.

Favoritt-produkter:

Jeg har vært ambassadør for Toni & Guy siden 2014, og jeg har blitt så glad i disse hårproduktene! Denne måneden relanseres merkevaren med et freshere design og et mer spisset sortiment med bestselgere.

To av mine absolutte favoritter er Sky High Volume Dry Shampoo og Extreme Style Creation Hairspray.

Det første produktet fungerer som en vanlig tørrsjampo - men i tillegg gir den masse volum uten at håret blir ekkelt og stivt. Den er perfekt for å gi det glatte, skandinaviske håret mitt tekstur og et ekstra løft. Hårsprayen bruker jeg alltid etter jeg har krøllet håret, eller laget en frisyre som jeg ønsker skal holde hele dagen. 

Produktene kan kjøpes hos Boots og Cubus!

Mer hår:

Ny trend: "hair contouring

11 herlige høstfletter

Trendy hverdagsfrisyrer ser du på Costume.no

Følg @stylistano på facebook og instagram!

Vi er også på snapchat: stylistano ;)

NYHETSBREV