© Annette Haga

Annette tipser: perfekt strandhår på 1-2-3

Perfekt strandhår: steg-for-steg

30. juni 2016 av Annette Haga

(Annonsørinnhold skrevet av Annette Haga)

Jeg elsker den litt rufsete og sexy strandhår-frisyren på sommeren, men du trenger ikke nødvendigvis å måtte dra på stranden for å få til looken. Håret skal gjerne se tilfeldig bølgete ut, med mye tekstur - noe som er enkelt å "jukse" seg til! En god saltvannsspray er et must for å få frem det naturlige fallet i håret og en matt finish (uten at det blir seende fett ut).

Det er flere måter å få til den fine strandfrisyren på, og med litt forberedelser på kvelden kan du våkne opp med det perfekte strandhåret neste dag. Se 2 av mine fremgangsmåter under! 

Fremgangsmåte 1 - om morgenen:

1. Vask håret som vanlig og vent til det er håndkletørt før du styler det. Bruk en volumspray/mousse i hodebunnen og saltvannsspray utover i lengdene. Det gjør ingenting om  produktene blander seg - men pass på at du fordeler det jevnt i hele håret.

2. Føn håret med lav styrke, samtidig som du klemmer det med fingrene. 

3. Bruk en krøllstav for å krølle enkelte seksjoner i håret, og veksle mellom retningen du krøller (det skal se mest mulig tilfeldig ut!)

4. For litt ekstra volum kan du tupere med en kam, og avslutte med hårspray.

Fremgangsmåte 2 - om kvelden (perfekt til dagen etter):

1.

Vask håret som vanlig og vent til det er håndkletørt før du påfører volumspray/mousse i hodebunnen og saltvannsspray utover i lengdene. Det gjør ingenting om  produktene blander seg - men pass på at du fordeler det jevnt i hele håret.

2. La håret lufttørke i noen timer, før du deler det opp i flere seksjoner og fletter det. Lag gjerne flere fletter i ulike størrelser, dette avhenger av hva slags resultat du ønsker.

3. Så er det bare å sove med flettene til neste dag! 

4. Om morgenen tar du ut flettene, og påfører tørrsjampo for ekstra tekstur og volum.

 

Mitt favorittprodukt for å skape looken er Toni & Guy Sea Salt Spray, som du finner hos Vita og Boots.

 


Følg @Stylistano på Facebook og Instagram!
Vi er også på snapchat; stylistano

 

Seneste

NYHETSBREV

Mer spennende innhold