© Annette Haga

Annettes 17.mai-frisyre: steg for steg

17. mai-flette med Annette

29. april 2016 av Annette Haga

(Annonsørinnhold skrevet av Annette Haga) 

Mai, den store festmåneden, er rett rundt hjørnet - og til 17. mai, bryllup og konfirmasjoner ønsker man gjerne å føle seg ekstra fin på håret. 

Det å eksperimentere med nye frisyrer er derimot ikke alltid like lett, og byr gjerne på noen utfordringer underveis. 

Selv er jeg veldig glad i fletter, men jeg har gang på gang blitt skuffet over såkalte "enkle" tutorials som i praksis virker nærmest helt umulige å få til på første forsøk. For det er jo ikke alltid sånn (ganske sjelden, faktisk) at jeg bruker tid på å øve meg i forkant av anledningen.

Derfor har jeg en gladnyhet til deg som synes flettefrisyrer er veldig fint - men vanskelig - for dette er jeg helt sikker på at du får til! Det er kjapt, enkelt - og resultatet er etter min mening en perfekt 17. mai-frisyre.

STEG-FOR-STEG:

1. Jeg starter med å vaske håret først, og sprayer over med Heat Protection Mist fra Toni & Guy før jeg føner det tørt.

Produktet beskytter og minimerer skade fra varmebasert styling, i tillegg til å ha en pleiende effekt på håret. Når håret er tørt og flokefritt, påfører jeg saltvannsspray  for å gi det nordiske håret mitt mer tekstur og fylde.

Deretter deler jeg håret i tre seksjoner, slik som på bildet over. 

2. Så lager jeg tre enkle fletter, og fester tynne strikker nederst (du velger selv hvor langt ned du vil flette). 

3. Nå gjelder det å få litt mer volum! Jeg bruker fingrene for å dra flettene utover, slik at de blir større og mer rufsete.

Få mer inspirasjon til bunadsfrisyrer her!

4. Jeg tar en av flettene på siden, legger den over de to andre og fester med hårnåler til den holder seg på plass.

5. Nå tar jeg den midterste fletten og gjør det samme som i sted - bare motsatt retning.

Jeg synes denne flettefrisyren er ganske fin i seg selv - så du kan godt velge å droppe det siste steget under. Da ville jeg brukt noen ekstra hårnåler for å feste flettene skikkelig, og sørge for at strikkene skjules.

6. Den siste fletten vender jeg også oppover - i samme retning som forrige flette. Fest med hårnåler, og dra gjerne litt ekstra i håret der du ønsker mer volum.

Ikke glem å avslutte med hårspray! Min favoritt er Firm Hold Hairspray fra Toni & Guy, som gir langvarig hold uten at håret blir stivt og ekkelt. I tillegg inneholder den lysreflekterende partikler som gir ekstra glans.

Produkter brukt:

Seneste

NYHETSBREV

Mer spennende innhold