© Getty Images, Instagram

De mest trendy hårfargene 2017

Trendy hårfarger 2017

14. mars 2017 av Stylista-teamet

Her er de mest trendy hårfargene i 2017.

Nytt år, ny hårfarge?
Vi jenter elsker å forandre på håret og de fleste av oss tør ikke å gå all in hver gang og klippe det. Derfor er hårfarge noe de fleste av oss kjenner til.

Men hvilken farge bør du gå for nå? Her er seks hårfarger som du kommer til å se mye av i 2017.

HÅRFARGER 2017 

BLORANGE

Dette er årets it-farge deluxe. Oppkalt etter "blood orange", er den en mellomting mellom rosa, rød og oransje. 

BRONDE

Bronde er en mellomting mellom blondt og brunt hår. Ofte har man et brunt utgangspunkt og legger inn striper slik at man får denne lekre mellomfargen.


TIPS: Prep håret før farging. Gi håret en hårmaske et par dager før du stikker til frisøren. Fuktigheten vil hjelpe håret med å holde pigmentene bedre. Hvis du har sensitiv hodebunn, unngå å bruk sjampo dagen før. Kjemikalier som brukes i sjampoen kan irritere huden, den naturlige oljen i hodebunnen vil beskytte bedre. 

SOMBRÉ

Møt ombrés vinterklare yngre søster. Hårfargen har en lignende gradering som ombré, men har en mykere, mindre dramatisk effekt. Fargen gir glød til ansiktet, og med godt frisørarbeid (god blandingsteknikk) ser fargen naturlig ut.

TIPS: Du kan fortelle frisøren din at du for eksempel ønsker en honning-farge, men ender opp med en brunaktig en i stedet for den gylne du kanskje tenkte. Hvis du har en spesiell farge i tankene, ta med bilde! Da unngår du eventuelle misforståelser.


PLATINABLOND

Den helt lyse blonde fargen går aldri av moten. Den dukker stadig opp i motebildet enten med farget bunn eller med en litt røffere og mørk ettervekst.
De som ikke er naturlige blonde, gjør som Kardashian/Jenners og Cara: helbleker håret. Hvis du velger mørke røtter, gjør det at etterveksten jobber sammen med hårfargen, i stedet for å jobbe mot den.

Tips til deg som bleker håret ser du her!

TIPS: Tenk vedlikehold. Vær realistisk med tanke på hvor mye du kan håndtere- er det for dyrt å dra til salongen for touch-ups hver tredje uke, gå for nyanser som er nærmere din naturlige farge, eller gå for striper som rammer inn ansiktet. Forsterk din egen hårfarge i stedet for å velge en drastisk ny farge. Det vil gi deg mye igjen for pengene

Og husk at å helbleke håret sliter veldig på det og det er ikke sikkert at håret ditt tåler det. Snakk med en frisør! Blekingen du kjøper til hjemmebruk er mye sterkere enn den i salong og kan virkelig skade håret ditt. 

Chrissy Teigen har en mørk og naturlig bunn med lyse striper, som kan se ut som balayage ned mot spissene. Som med ombré, starter også sombré nemlig ikke helt oppe ved røttene. Dette gjør fargen enkel og rimelig å opprettholde fordi du ikke trenger å ta etterveksten så ofte. Med mindre du også farger bunnen.

BEIGE BLOND

Beige er superhot i år. Enten du går for en varm, gyllen variant, eller en kaldere beige.
Denne hårfargen er "snillere" mot ansiktet ditt enn den platinablonde.

Snakk med en frisør for å finne den rette nyansen for deg og din hud. 

MØRK SJOKOLADE

En rik og mørk brunfarge er klassisk, og hvis du er naturlig brunette som Selena Gomez, er den lett å vedlikeholde. Bonusen er: jo mørkere håret er, jo bedre reflekterer fargen lyset. Det gjør håret superglansfullt som Selenas.

Denne må du se: 10 problemer brunetter har!

TIPS: Om du vil at fargen skal vare lengre, vask håret sjeldnere og gjerne med kaldt vann

Følg @Stylistano på Facebook og Instagram!

Pssst! Vi er på Snapchat også - stylistano :)

Seneste

NYHETSBREV

Mer spennende innhold