© GettyImages

De viktigste hårtrendene nå

Lyst på en forandring? Her får du masse hårinspirasjon basert på de siste trendene.

3. november 2017 av Ida Ørsal Angvik

Naturlig, lekent, stort og pompøst. Høsten byr på mange spennende hårstiler og man kan enkelt sette sitt særpreg på de ulike trendene. Går du for den klassiske knuten i nakken eller et hår fullt av borsjer og glitter? Finn din favoritt blant høstens største hårtrender. 

Med høstens fokus på tekstur, bølger og volum er det ikke til å unngå å få litt 80´talls vibber. Permanent er nå hot igjen og det er bare å spraye opp håret helt til du selv sier stopp. Desto større, desto bedre? 

Løse, stramme, lave eller høye, en knute i håret er stilig uansett anledning. Gå for en røff og løs knute alá Anniken Jørgensen til hverdag for en avslappet og sporty look, mens du til fest kan bruke børsten til å gre håret sammen for en strammere, klassisk knute.

Les også: Superproduktene for tørr og sensitiv hud!

Naturlige bølger kan skapes ved å legge seg med fuktig hår, fletter eller knuter. På den måten får man den trendy, naturlige teksturen i håret som er superhot denne høsten. 

Midtskill har lenge regjert i motebildet etter at det ble sett på it-jenter verden over, men nå er det sideskill som gjelder. Høstens hårtrender er blant annet inspirert av 20-tallets gotiske stil med tunge sidelugger og brosjer. På runwayen i vår kunne vi se en moderne tolkning på datidens strenge, glatte stil, med en løsere og mer leken look på sideskillet. 

Høstens modigste hårtrend er brosjen. Her skal man nemlig ikke bare ha en, men gjerne flere i forskjellige farger og former inspirert av oldtiden. Gå på bruktbutikker og plukk ut brosjer fra 1900-tallet for å skape ditt eget særpreg på den antikke trenden. 


Les mer om høstens trender:  

Costume.no: Frisyren alle snakker om!

Slik styler du kåpen

FØLG STYLISTANO PÅ FACEBOOK OG INSTAGRAM!

NYHETSBREV