© Getty, Instagram

De villeste hårtrendene fra 2015

Årets villeste hårtrender

9. desember 2015 av Kristine Bruerberg Karlsen

2015 er året for nye, Instagram-vennlige hårtrender, uten grenser for konsekvenser og utseende. Vi er helt sikre på at vi nå har sett det aller meste, og er derfor veldig spente på hva 2016 bringer.

Glitrende ettervekst, hårfarger oppkalt etter kaffe og kjendiser med grønt hår. Hvis du på tampen av året vil prøve ut noe helt nytt, har vi samlet årets mest "crazy" hårtrender så her er det bare å velge og vrake!

Pastellhår

Kjendiser som Kylie Jenner, Demi Lovato og Katy Perry gikk en periode bort fra sin naturlige farge til fordel for denne søte og feminine hårtrenden.

© @maidenstkilda

"Granny hair"

Helt riktig - grått hår var supertrendy! Du skulle altså matche bestemoren din, og trenden var (er?) faktisk ganske populær i Skandinavia.

© Getty Images

Galaksefarget

Grønne, lilla, blå og rosa virvler og striper blir til hårtrenden som blir inspirert av galaksefarger. Ganske stilig?

© @lysseon

Hjertehår

Etter at Kendall Jenners "heart hair" ble det mest likte bildet på Instagram, ville resten av verden også ha hjertehår. Vi i Stylista kastet oss naturligvis på trenden og!

© Instagram

Glitrende ettervekst

Den store julebordstrenden i år er å smøre glitter inn i hodebunnen. Det ser skikkelig stilig ut, men det må jo være helt forferdelig å vaske ut igjen? Hvis man i det hele tatt får det ut?

© @cenkids // @thefoxandthehair // @lemonhead.la // @mariastress

Pastellrøtter

På SS15-catwalken hadde flere av Maxime Simoens modeller en liten twist på etterveksten. Den var nemlig pastellfarget! Trenden tok aldri helt av, men vi synes den var så stilig at den fortjener en plass i årsoppsummeringen. 

© Getty Images

Kylie Jenners hårforandring

Dette trenger faktisk sitt eget punkt. Kylie har forandret hårfargen sin såpass mange ganger dette året at det er rart hun fremdeles har noe igjen på hodet. Fra grønt til grønnere, blondt, mørkt, blått, rosa og grønt igjen. Les alt om de største forandringene

© Getty Images // Instagram

Regnbuehår

Denne artikkelen kalte vi "Hollywoods nye hårtrend - kjendisenes regnbuehår" fordi det var så mange som faktisk farget håret. Og det kjendisene gjør, gjør resten av folket.

© Getty Images // Instagram

"Gringe"

Gringe er den trenden alle går igjennom etter å ha klipt pannelugg. De er rett og en slett en lugg som nesten har vokst ut, og som kan styles på forskjellige måter.

© Getty Images

Hårkritt

Den enkleste og minst permanente måten å eksperimentere med hårfarge på, er å bruke årets kuleste tilbehør: hårkritt.

© @megncls // @jalvad_hair // @_alexandracortez // @sherridanc

Opal

Edle opaler er blant de dyreste edelstenene og har et nydelig fargespill, ofte i pasteller. Opal-fargen er nesten litt magisk, og ble en hårtrend av gode grunner.

© @Mdemulher // @daryana_barykina // @rbdgair

"Hair Contouring"

Som om contouring-trenden ikke var stor nok fra før av, ble det også en greie innenfor hårfarge. Den går ut på å fremheve trekk av ansiktet, og forme det akkurat som du vil ved hjelp av skyggelegging. Noe for deg?

© Getty Images // L'Oréal Paris

Regnbuebryn

Noen kreative sjeler der ute fant frem øyenskyggen og en smal børste, og skapte den mindre permanente versjonen av regnbuehår. Er regnbuefarget bryn det nye partytrikset?

© @pretty_kitty_meow // Getty Images

Pumpkin Spice

Kaffeelskerens hyllest til høsten; en hårfarge basert på en sesongbasert latte. Hårfargen har en undertone av kobber, mens hovedfargen er "ginger" med et hint av brune striper. Mmmmm!

© @sarahmonica84 // @salonjosephkenneth // @lysseon

Faux Bob

Husker du at Kendall Jenner dukket opp på den røde løperen med bob, men at den viste seg å ikke være ekte? Det er det "faux bob"-trenden går ut på; En mindre permantent kort hårklipp, og du kan til og med få det til hjemme.

© Getty Images

Hårfargeteknikken Fluid

Resultatet av teknikken blir en utrolig fin ombré; en slags tredimensjonell hårfarge. Man oppnår trenden ved å farge håret horisontalt, slik at man når hvert eneste hårstrå. Med andre ord, så må håret spres utover på en stor overflate. Drastisk, men stilig!

© @herzsache_ // @mermicornhair

Følg @Stylistano på facebook og instagram!

Pssst! Vi er på Snapchat også - stylistano :)

Seneste

NYHETSBREV

Mer spennende innhold