© Getty Images

Den store pannelugg-guiden - til deg som vurderer pannelugg

Pannelugg-guide!

19. mars 2015 av Charlotte Sørvald

Vurderer du å klippe pannelugg, men er ikke helt sikker på hvordan det vil se ut? Da har du kommet til rett sted.

Under har vi har samlet noen inspirasjonsbilder som kanskje gjør at du tar det modige steget (eller ikke) og klipper pannelugg. Her kan du se hår i alle forskjellige fasonger, og hvordan pannelugg ser ut med de forskjellige stilene. La deg inspirere av disse vakre damene som alle har forskjellige hårtyper og hårfasonger. Det som er fint med pannelugg, er at det fungerer like bra til kort hår som til langt hår, krøller eller til og med veldig tynt hår - bare se her:

 

Langt hår

Har du langt hår og vurderer pannelugg, har du kanskje lyst til å se ut som Jennifer Lawrence eller Jessica Biel? Vel, vi kan ikke garantere at du vil se NØYAKTIG slik ut, men det er jo lov å håpe, eller hva...? At pannelugg, eller gardinlugg, fungerer ypperlig til langt hår, er det i hvertfall ingen tvil om.

Jennifer Lawrence 

Jessica Biel

Kort hår

Kort hår på jenter syns vi er skikkelig kult. Er du redd for at det vil bli for mye med pannelugg i tillegg, kan du bare se på disse bildene og slappe helt av.

Vanessa Hudgens

Anne Hathaway

Tykt hår


Har du tykt hår som Selena Gomez og Kim Kardashian? Da er du isåfall heldig, synes vi. Hvis du vurderer pannelugg, kan det være lurt å ikke klippe tvers over, men gjøre luggen litt ujevn slik som disse vakre damene har gjort:

Selena Gomez

Kim Kardashian

Tynt hår

Mange vil kanskje si at de ikke liker å ha tynt hår, men her er noen bevis på at det ikke trenger å være så dumt likevel. Pannelugg passer perfekt til denne hårtypen for å få litt mer spill og (hvis du er heldig) litt volum.

Emma Stone

Reese Witherspoon

Oppsatt


Vil du la panneluggen spille hovedrollen? Da setter du opp håret som Taylor Swift eller Jennifer Lopez har gjort her:

Taylor Swift

Jennifer Lopez

Krøller

Enten du har naturlige krøller eller bruker en krølltang, er pannelugg veldig kult og litt annerledes. Kombiner krøller med en rett lugg, og du vil se litt rocka ut, akkurat som disse jentene her:

Keira Knightley

Lea Michele

Følg @Stylistano på Facebook og Instagram

Seneste

NYHETSBREV

Mer spennende innhold