© Getty, Thumblr

Festfrisyrer - årets viktigste trender

Fine festfrisyrer

Det er snart den tiden på året igjen. Du skal på julebord, juleavslutning, venninnefest eller bare en vanlig tur ut på byen. Men du ønsker å gjøre noe kult, nytt, spennende med håret. Vi har samlet sesongens viktigste og riktigste festfrisyrer i saken under, finn inspirasjon til å prøve noe nytt når årets mange anledninger byr seg.

Hot for sesongen er hodepynt i smykkevarianter, tilfeldig mess og glamourøse bølger.

Festfrisyrer 2014:

 

Glamourøs hestehale

Festfrisyrer kan gjerne se ekstravagante ut, uten nødvendigvis å være det. Denne avslappede, men glamourøse hestehalen, er enkel og rask å sette opp, men gir den lille ekstra festlooken du er ute etter for sesongen. Bare kast alt håret fremover, spray hårrøttene med en lett hårspray med litt hold, og samle håret i en løs hestehale bak. Tvinn gjerne litt av hestehalen rundt hårstrikken, og la det falle litt naturlige bølger i endene av hestehalen, slik at looken ikke blir for stram. Voila! En enkel festfrisyre i en fei.

 

MESSY FLETTEOPPSATS

Den gode, gamle kringla i ny og oppdatert variant. Start med litt av håret på siden foran hodet og flett deg bakover i en fransk flette. La litt av håret "falle ut" på sidene så hårfrisyren fremstår litt mer tilfeldig. Stopp før du kommer helt rundt hodet, og sett opp resten av hårmanken med hårlus, spenner og spray.

Tips:

denne festfrisyren er kanskje greit å fikse før du tar på finstasen, i hvertfall om det kreves å tre noe over hodet. 

 

HÅRSMYKKE

Hodepynt er hot som aldri før! Og nei, du behøver ikke være brud for å pull off denne looken. Vi tar med oss blomsterkrans og -pyntetrenden fra sommeren, inn i høstens og vinterens festsesong. Nå er det gjerne et smykke, noen perler, en hårbøyle, eller også gjerne romantiske blomster du skal pynte manken med. La ellers resten av frisyren være løs og ledig for å gi et bohemsk og romantisk uttrykk.

 

SLICK RICK

90-tallet har vært over oss et par sesonger, og med klestrendene følger også hårtrendene. Den polske modellen Anja Rubik viser her en 90-talls variant av hårsleiken, der hun ved hjelp av litt spray eller mousse, grer håret glatt bakover på toppen og over ørenene, og lar resten av håret falle løst nedover ryggen. Deilig og praktisk med null bekymringer for plagsomt hår i øynene! Se hvor lekkert hun også komplementerer looken med en elegang sølvkjole og shimmer på øynene. Classy.

 


Glamourøse bølger

Denne hårfrisyren går nok aldri av moten , og spesielt ikke på fest. Tenk ikoniske filmdivaer, luksuriøse champagne-fester og dyp, mørkerød leppestift. En bølge- eller krølltang med svak varme og store runder gjør susen, pass på at krøllene ikke blir for små og tette. Strek opp en markant sideskill og dra gjerne alt håret over på én side av skulderen, for en wow-look ala Cara Delevingne. NB! Sotede øyne og store statement-øredobber er nærmest et must til denne looken.

 

DEN PERFEKTE HESTEHALE

Selv om hestehalen skal være løs og avslappet, kan den også være stram og markant. Denne perfekte hestehalen er for deg med ganske rett, skulpturelt hår som lett lar seg forme. Gre alt håret stramt opp på toppen av hodet og fest med så mange strikk som nødvendig. Surr noe av håret rundt roten av hestehalen der strikken er, og fest med hårlus. Litt hårspray gjør at festfrisyren varer utover kvelden og holder stand på dansegulvet.

Tips:

Litt shine-spray gir den ekstra glatte looken og gjør at frisyren nærmest skinner. Supert til fest!

 

HATT

Dette trikset er gull for deg som har en dårlig hårdag. Om du skal på fest, og det nyvaskede håret ikke er videre medgjørlig; sleng på deg en hatt! Hatter er hot for høst og vinter, og det finnes drøssevis av varianter i butikkene nå. Du finner sikkert en som er festfin og matcher antrekket.

NYHETSBREV