© ghd

ghd støtter Rosa Sløyfe-kampanjen med rosa kolleksjon

ghd støtter kampen mot brystkreft med kolleksjonen ghd pink blush.

10. oktober 2017 av Julie Marlen Engel Jenssen Leirvåg

Mange aktører er med på å støtte Kreftforeningens Rosa Sløyfe-kampanje og ghd er en av dem.

ghd har lenge samarbeidet med Kreftforeningen og vært med på å samle inn store summer til kampen mot brystkreft. 

I år har de laget en limited edition pink blush-kolleksjon med fire forskjellige produktpakker, selvfølgelig i rosa. For hvert solgte produkt fra denne kolleksjonen donerer ghd penger til Rosa Sløyfe i Norge.

ROSA SLØYFE

De ikoniske stylerne ghd platinum, V styler, air hårføner og paddle børste kommer i den superfreshe rosafargen med lekkert tilbehør som varmebeskyttende produkter og oppbevaringsposer. 

Fram til 31. oktober doneres €10 per solgte pink blush-pakke og €1 per solgte pink blush paddle børste. 

Så hvis du trenger et nytt stylingverktøy eller en hårbørste, er dette tidspunktet å kjøpe det på. For i tillegg til å få et supert produkt, støtter du en god sak. 

STYLISTAS FAVORITTER

Vår favoritt er pakken med limited edition pink blush ghd V® og varmeresistent veske. V styleren er det ultimate stylingverktøyet med avansert keramisk varmeteknologi og glatte, avrundede plater, som gjør at den glir rakst og lett gjennom alle hårtyper og lengder. Resultatet er alltid perfekt med masse glans. De avrundede platene gjør den også perfekt for krøller, bølger og fall. 

Dette er den beste styleren vi har prøvd og med denne pakken får du mye for pengene.  

Vi elsker også ghd paddle børsten, som du nå får i rosa. Dette må være verdens beste hårbørste! Den forebygger statisk hår, glir enkelt gjennom håret uten at det floker seg og gjør håret glatt og lett å jobbe med. En god børste er virkelig et must. 

Les mer om pink blush her!

Seneste

NYHETSBREV

Mer spennende innhold