© Getty

HÅRFRISYRER: De kuleste og fineste hårfrisyrer for 2014

Slik skal du se ut på håret nå

11. februar 2014 av Stylista

Hårfrisyrer 2014: Hver sesong byr på nye trender, men også nye frisyrer. Det som rører seg på catwalken, gir en god pekepinn på hvordan Kari Nordmann kommer til å fikse håret sitt i månedene som kommer. Sesongens up dos spenner fra fyrrig turban til sofistikert, løs hale i nakken.

Psst:

Stylistas trendbarometer for manken våren 2014 ser nemlig slik ut:

 

HÅRFRISYRER 2014 - SliK SKAL DU SE UT PÅ HÅRET NÅ

 

TURBAN

Turban er tingen! Kanskje ikke helt kontoret, eller familieselskap, eller jobbintervju. Men absolutt stranden eller en lat dag i sola på terassen.

marc by marc jacobs turban catwalk runway hår hair

MARC BY MARC JACOBS

Sleng alt håret bak i nakken og knyt opp med fargerik turban. Hårfrisyrer som er perfekte for en dag du ikke orker vaske håret, eller trenger frie luftveier.

marc by marc jacobs turban catwalk runway hår hair

 

FLETTER

Fletter gjør sin renessanse i ulike former og fasonger - år etter år. Nytt av sesongen er at den skal være rufsete, henslengt og ganske så tilfeldig. La litt hår henge utenfor i front, rufse det skikkelig til og bruk gjerne en saltvannsspray eller væt håret en tanke for beach-looken. Her fra Alberta Ferretti for vår/sommer 2014.

fletter hår flette

 

KORT OG MARKANT

Statement, tofarget, kantete, rett og maskulint. Alt det i én frisyre og du er på sporet! Marc Jacobs vil at hårfrisyren også skal fungere som hjelm denne våren. 

kort hår hårfrisyrer 2014

GUTTEKLIPP

Nærmest parykkaktig og for deg med ekstra tykk manke fungerer denne frisyren fint. Ombre-tendensene holder stand med to ulike farger fordelt på kortkort hårklipp.

hårfrisyrer kort hår

 


RUFSETE TILFELDIG

Man kan vel ikke snakke om hårfrisyrer uten å nevne den løse, tilfeldige "jeg bryr meg ikke"-looken. Det skal (med så mye jobb og styling som mulig) se ut som du aboslutt ikke bryr deg og overhodet ikke har brukt noen stylingprodukter eller tid på resultatet. Forvirrende? Ja. Rett på trend? Å jada.


 Her fra Bottega Venetas visning for våren 2014.

 

LØS, ROMATISK HESTEHALE

Vi har sett det før og det holder fortsatt stand. Knyt opp i nakken, men la den stramme hestehalen løsne betraktelig og mildne opp flere hakk.

hestehale løs hår frisyre hårfrisyre

NINA RICCI

Slakk og romantisk er stikkordet, og hestehalen skal helst henge etter deg som - ja, en hestehale. Tør vi spå årets hårfrisyre? Her sett hos Nina Ricci vår 2014.

hestehale løs hår frisyre frisyre slakk

 

SLICK RICK // LANGT HÅR

Designduoen Viktor & Rolf vil at vi setter inn manken med hårprodukter og grer det markant bakover. Gjerne med fingrene, og gjerne så det glinser lang vei. Sporty møter tegneseriefigur møter asistisk modell.

 

 

 


 

 

Seneste

NYHETSBREV

Mer spennende innhold