© Getty Images

Hårfrisyrer for halvlangt hår

Halvlangt hår er hot nå og vi har funnet masse inspirasjon til it-frisyren.

Hårfrisyretrendene er i stadig endring, og spesielt når vi går inn i nye sesonger.

Om sommeren liker kanskje mange å stusse de lange tjafsene, mens vinteren er tiden for å la lokkene gro. Et sted midt i mellom, på den mer tryggere siden, ligger halvlagt hår. Om du vurderer en liten stuss men ikke tør å gå helt Cara Delevingne, er kanskje noen av disse hårfrisyrene for halvlangt hår noe for deg?

Enten du er velsignet med krøller, rett, eller rufsete manke, finnes det massevis av alternativer på frisyrefronten å velge i. 

Sjekk ut kjendisinspirasjonen under.


Costume.no: Slik tar du vare på håret ditt i vinter

KJENDISER MED HALVLANGT HÅR:

HAYDEN PANETTIERE

Hayden Panettiere demonstrerer hvordan man fint kan sette opp sin ellers halvlange manke i en superelegant og glammy frisyre. Samtidig kan man neste dag gre den slick bakover og få en mer rocka look.

KARLIE KLOSS

Supermodellen Karlie Kloss ble verdenskjent for sin hårfrsyre "The Chop". "The Chop" eller "The Karlie" går ut på å kutte, eller choppe, sine lange lokker rett av. Frisyren er likevel ikke så kort at det ikke går an å sette den opp i feks en ballerinatopp.


Les også: Dette er de fineste festfrisyrene


HANNELI MUSTAPARTA

Fotograf og modell, Hanneli Mustaparta er supertrendy, både på kles- og hårfronten. Hun er, som mange andre, ofte å se i signaturfrisyren rufsete, halvlange beach-krøller. 

NICOLE RICHIE

Nicole har i utgangspunktet halvlangt, blondt hår, men leker seg ofte med både farge og frisyre. Stram, punkete oppsats er en av hennes velkjente rød-løper-looks.

 

Keira Knightley

Skuespiller Kiera viser at de halvlange, rufsete beach-krøllene ikke nødvendigvis trenger å være übersexy. Det kan også være romantisk! Og; hun kan sette opp i Hollywood-frisyre, noe som egner seg supert til akkurat denne lengden.

NYHETSBREV