Rita Ora hårfrisyre
Rita Ora hårfrisyre © Getty Images

Hårfrisyrer for halvlangt hår

Halvlangt hår er hot nå og vi har funnet masse inspirasjon til it-frisyren.

Hårfrisyretrendene er i stadig endring, og spesielt når vi går inn i nye sesonger.

Om sommeren liker kanskje mange å stusse de lange tjafsene, mens vinteren er tiden for å la lokkene gro. Et sted midt i mellom, på den mer tryggere siden, ligger halvlagt hår. Om du vurderer en liten stuss men ikke tør å gå helt Cara Delevingne, er kanskje noen av disse hårfrisyrene for halvlangt hår noe for deg?

Enten du er velsignet med krøller, rett, eller rufsete manke, finnes det massevis av alternativer på frisyrefronten å velge i. 

Sjekk ut kjendisinspirasjonen under.

Costume.no: Slik tar du vare på håret ditt i vinter

KJENDISER MED HALVLANGT HÅR:

Alexa Chung
© Getty Images

ALEXA CHUNG 

Alexa Chung kan være kjent for sitt ivrige moteøye, men hennes hår er like verdig oppmerksomhet. Som oftest styles hun av sin venn og langvarig samarbeidspartner George Northwood - som ofte blir bedt om å gjenskape "Alexa" på sin London-salong. Modellen og IT-jenta veksler mellom sine halvlange, uformelle bølger, skarpe bobber og oppsatte varianter.  

Kilde: Vogue.com

KARLIE KLOSS

Supermodellen Karlie Kloss ble verdenskjent for sin hårfrisyre "The Chop". "The Chop" eller "The Karlie" går ut på å kutte, eller choppe, sine lange lokker rett av. Frisyren er likevel ikke så kort at det ikke går an å sette den opp i feks en ballerinatopp.

Les også: Dette er de fineste festfrisyrene


Olivia Munn
Olivia Munn


© Getty Images

OLIVIA MUNN

Modellen og skuespilleren Olivia Munn er kjent for sitt halvlange og sunne hår. Munn har en lengre bob med tekstur som gjør det lett å style håret. Hun har også tidligere tatt permanente krøller for å fremheve teksturen i klippen. 


Kilde: Marieclaire.com

Selena Gomez
Selena Gomez© Getty Images

SELENA GOMEZ

Den halvlange, rette hårfrisyren blir ofte oversett av en fyldigere versjon med masse krøller, men det betyr ikke at frysyren ikke er chic og trendy. Før Selena ble blond ble hun ofte sett med håret stylet i en lang og rett bob, som på den røde løperen vist her. 

Kilde: Marieclaire.com 

 

Rita Ora
© Getty Images

Rita Ora

Musiker Rita Ora viser her en romantisk variasjon av sitt halvlange hår. Stjernen viser seg ofte på den røde løperen med myke og romantiske bølger, og en pin-up -aktig stil.  


Kilde: Marieclaire.com

Seneste

NYHETSBREV

Mer spennende innhold