© Instagram, bloggerne

Hårtrend: Oslo-dotten

Denne redder luehåret

16. januar 2016 av Kristine Bruerberg Karlsen

"Half bun" tok Oslo med storm i fjor, og nå har den tatt av i resten av verden også. Har du prøvd deg på den enda?

Hvis det ikke er fletter, hestehale eller den såkalte "The Bun" som er i vinden, så er det garantert en versjon av dem. På EliteDaily.com kaller de frisyren for "The Hun", altså en halvt oppsatt Bun, mens her i Norge er den mest kjent som Oslo-tutten, Oslo-dotten, Half bun eller The Oslo Bun. 

Våre egne bloggere har kastet seg på trenden, sammen med uttallige andre it-jenter og Instagrammere over hele verden. Frisyren går enkelt ut på å knyte opp den øverste halvdelen av håret, og la den nedre delen henge helt vanlig ned. Litt hipster, litt urbant og ganske kult. Dette har blitt en frisyre for gutta også. 

Det finnes så klart like mange versjoner av frisyren som det finnes hårtyper, nettopp fordi alle har ulikt hår. En med tykt og langt hår vil kanskje ikke få en stram "dott", mens en annen med tynt hår vil få en liten "dott" midt på hodet. Det gjør ingenting. Eksprimenter frem og tilbake på hva som passer deg best (vi brukte en time på å finne en stil vi likte!) og rock den når enn det måtte passe.

Sjekk how to-video nederst i saken!

Inspirasjon

Les også: Hva er egentlig balayage?

Les også: Vinterens heteste flette

Les på Costume.no: Slik kler du deg som en modell

FØLG @STYLISTANO PÅ FACEBOOK OG INSTAGRAM!

Vi er på Snapchat også - stylistano :)

Seneste

NYHETSBREV

Mer spennende innhold