Høstens hårtrender 2014

Høstens hårtrender 2014

2. august 2014 av Stylista

Ny sesong, ny hårmote! Høstens trender for manken har stort sett ett stikkord til felles: effortless. Det skal være avslappet, laidback og se ut som du bare slang sammen noe på vei ut av døra. For det var vel det du gjorde?


Sjekk ut de kuleste hårtrender for høsten 2014 her:

Sleek hestehale

 

Dra alt håret bakover i en klissete, stram hestehale eller topp, og du er spot on. Snurr gjerne litt hår rundt strikken for å skjule den, eller tvinn håret tilbake i strikkfestet som en slags kringle. Klassisk og elegant, og perfekt til den lange frakken eller trenchcoaten du skal ha på deg i høstkulda.

Her sett på catwalken til Ralph Lauren og Celiné.

 

 

KORT OG MARKANT

Langt, tykt hår kan klippes rett av under ørene for å skape en stram, markant look. Pannebåndet i sin originale form gjør også sin renessanse i høst, og du kan fint matche hårfargen med et pannebånd i samme fargetone.

Her fra hårstylist Guidos frisyre for Marc Jacobs.

FLETTER

... i alle former og varianter. Se forslag til

 

OPPSATT TOPP

Går vi noen gang lei ballerinatoppen? Den har tidligere vært stram og liten, men får i høst enda mer volum (for de som er så heldig å ha det!).  Hemmeligheten bak denne frisyren er å først samle håret i en stram, stram hestehale litt høyt oppå hodet. Deretter tuppére pittelitt før du surrer håret rundt strikken i runder og avslutter med hårnåler for å feste. Og selvsagt en god hårspray med hold.

Her fra catwalken til Carolina Herrera.

 

DYP SIDESKILL

Overdiv gjerne litt når du grer ut skillen i høst. Flytt deg en centimeter ekstra til siden med kammen og skap et glamourøst, men likevel tilbakelent look. For å hindre at luggen faller ned i øynene, kan du enten feste håret i en løs hestehale eller sideflette, eller binde den opp litt med en hårlus. Duse, sotede øyne passer godt til denne sexy looken.

Her fra catwalken til Rodarte og Peter Som.

Seneste

NYHETSBREV

Mer spennende innhold