© Getty Images

Inspirasjon: Rødt hår

Inspo: Rødt hår

4. april 2017 av Julie Marlen Engel Jenssen Leirvåg

At du må ha lys hud for å ha rødt hår er en myte. Du må bare ha en god nok frisør. Og god råd.

Hvis du vil ha rødt hår må du først finne ut hvilken nyanse du vil ha og hva du kler.
Kobber, mahogni, knæsj, appelsin, mandarin, jordbærblond eller oransje. Det finnes mange kallenavn og rødfarger man kan ha på håret.


Hvis du vurderer å farge håret ditt rødt er det fem ting du må vite om rødt hår:

1. Er håret ditt i god nok form? Farging av hår sliter på håret og håret ditt må være i god stand for å ta til seg fargen.

2. Har du svart hår eller veldig mørkt hår må du gjennom en avfargingsprosess og det kan ta tid og det sliter veldig på håret.

3. Det er ikke sikkert du får den fargen du hadde håpet på ved første fargebehandling. Og farger du håret ofte, kan det også bli "mettet" av farge. Da tar ikke håret til seg farge, blir tørt og du får en følelse av at det hele tiden er skittent.

4. Rød hårfarge falmer og vaskes ut av håret fort. Du må derfor bruke produkter egnet til farget hår (sulfatfrie) og dekke det til i sola.

5. Det blir dyrt. Med mindre bestevenninna di er frisør. For å opprettholde en fin rødfarge må du farge det hver tredje til fjerde uke. – Nei, man får ikke fargen jevn ved å gjøre dette hjemme på badet.FØLG @STYLISTANO PÅ FACEBOOK OG INSTAGRAM!
VI ER OGSÅ PÅ SNAPCHAT: STYLISTANO

Seneste

NYHETSBREV

Mer spennende innhold