Kim Kardashian hår-rutine.
© Getty Images

Kim Kardashian West har avslørt sine dypeste hår-hemmeligheter

Endelig får vi vite hemmeligheten bak det glossy håret til Kim! Her er de 6 (enkle) stegene.

1. juli 2018 av Charlotte Sørvald

ENDELIG får vi vite hvordan fru Kardashian-West får det glossy håret sitt! Ifølge en rekke medier skal Kim ha avslørt alle stegene hun sverger til sammen med stylist Chris Appleton, og dette er ikke noe hokus pokus – dette kan vi alle få til! Du trodde kanskje det bestod av massevis av dyre produkter og timeslange behandlinger. Neida! Rutinen som Kim har delt på appen din, består faktisk av helt "vanlige" produkter og redskaper som du kanskje allerede har, eller som er enkle å få tak i. 

Les også: Se Kourtney Kardashians hete feriebilder. 

Ja, det skal sies at Kim har stylister hjemme hos seg hver eneste dag... Men – dette kan du få til uten noe som helst hjelp. Vi lover! Bare se her: 

Love this glam on @kimkardashian yesterday! #chrisappletonhair @makeupbymario

A post shared by Chris Appleton (@chrisappleton1) on

6 steg for Kim Kardashians perfekte hår: 

Sjampo og balsam uten sulfater 

I likhet med sin søster Kourtney, sverger Kim til sjampo og balsam uten sulfater. Hårstylist Chris sier at for eksempel silikon (som sjampoer ofte inneholder) kan gjøre håret tungt og "less shiny. 

Sjampo uten sulfater

Kaldt vann 

Kim avslutter alltid hårvasken med kaldt vann. Dette "forsegler" hårstråene (skjellaget) som gjør at håret er bedre beskyttet – som igjen fører til et mer glansfullt resultat. Balsam fungerer jo på samme måte (lukker skjellaget), men da får du dobbelt opp! 

Les også: Slik vasker du håret riktig. 

Color WOW 

Enda mer beskyttelse og glans! Dette produktet skal i følge Appleton beskytte håret mot fuktighet (perfekt nå på sommeren - spesielt hvis du er i utlandet hvor det er høy luftfuktighet) og gi håret enda mer glans. Han sier at dette produktet er "an umbrella for your hair"

Kim Kardashian hår

Føne håret

Så er det over på føning av håret. Chris føner alltid Kims hår på den laveste temperaturen for å beskytte håret mest mulig. Han foreslår også at det er lurt å bytte ut rettetang, og heller rette ut håret ved bruk av en børste og hårføner.

Les også: 9 perfekte fletter til sommeren. 

Olje 

Til slutt i den daglige rutinen, tilføre Chris litt(!) olje i håret til Kim – for ekstra fuktighet og glans. Han sier at slike produkter KUN bør brukes i tuppene, og ikke inntil røttene av håret – da blir håret fort fett! 

Kim Kardashian hår

Maske

Appleton anbefaler å kure håret minst 1 gang i uken for at håret ikke skal "tørke ut". Det er flere grunner til at håret bør kuret, men Chris understreker at tørt hår fort kan se slitt ut, og den glansfulle effekten blir dermed vanskeligere å oppnå. 

Sånn, da håper vi at du har fått noen glans-tips!? Vi skal i hvert fall teste noen av disse tipsene for et skinnende rent og glansfullt hår i sommer! 

Kim Kardashian hår-produkter.

FØLG @STYLISTA PÅ FACEBOOK OG INSTAGRAM

NYHETSBREV