Kourtney Kardashian hår
© Getty Images, Stylista

Vi har testet Kourtney Kardashians sjampo

Økologisk, vegansk og uten syntetiske stoffer... denne må jo være bra?

27. mars 2018 av Charlotte Sørvald

Kourtney Kardashian har sagt at hun bruker sjampoen og balsamen fra Rahua – OK dette MÅ prøves. Bare så det er sagt: det er IKKE Kourtney som har laget/produsert/funnet opp denne altså, men hun bruker den. 

Kourtney tipser faktisk om mye spennende innenfor skjønnhet, vi har samlet de beste rådene her: Kourtneys budsjett-vennlige skjønnhetstips. 

Hype rundt Rahua 

Ok, her er det vel ikke så mye annet å si enn at: Kourtney bruker den aka det er derfor en stor type rundt produktet aka vi er solgt. 

wyd

A post shared by Kourtney Kardashian (@kourtneykardash) on

Hva den gjør 

Disse produktene er 100 % økologiske og veganske, og helt uten syntetiske stoffer. Rahua-produktene skal gi fuktighet til håret, fjerne smuss, olje og bakterier – uten å fjerne næringsstoffer. Resultatet skal være et sunnere, sterkere og glattere hår. 

Ja, dette høres lovende ut! 

Forventning 

STORE forventninger til denne her. Ikke bare fordi Kourtney bruker den (#sold), men fordi den er naturlig, og produktbeskrivelsen virker ganske så overbevisende. I tillegg er prisen rimelig stiv, så den bør vel holde til forventningene bare for det – sånn egentlig

Rahua shampo
© Stylista

The big review 

Så – hvordan funker dette egentlig

For det første så lukter den veldig "økologisk", hvis du skjønner. Den lukter veldig urter/noe i naturen som minner om mynte kanskje? Uansett, lukten minner oss egentlig bare på at den faktisk er veldig naturlig, og at vi kanskje er litt for vant til all den sterke parfymen i vanlig shampo. Ok – så lukten er egentlig bare en positiv greie (au naturel). Konsistensen på shampoen er som vanlig, MEN den skummer ikke...men det er visst bra (ifølge frisører og andre håreksperter). Dette er jo også litt uvant i forhold til andre sjampoer. 

Balsamen har samme lukt som sjampoen, og skal brukes som alle balsamer (la virke i 3 minutter og så skylle). I tillegg til å være en balsam, så kan denne faktisk også brukes som en styling-krem. Dette har vi ikke testet, men den fungerer helt sikkert helt ypperlig (og håret lukter helt garantert ganske godt etterpå). Utover det er den som en helt vanlig balsam, egentlig. 

Opplevelse av sjampo + balsam gjennom vaskeprosessen er som følger: Ganske så normal bortsett fra at shampoen ikke skummer, og at lukten er litt annerledes enn det vi er vant med. 

Så... etter vask: 

Ok, når håret er vasket (på riktig måte!), så er det neste steg – gre det! Det skal faktisk sies at håret blir ganske flokete ved å bruke denne shampoen og balsamen. Kanskje er det fordi det er så "naturlig" at håret ikke føles som det pleier etter vask? Ikke vet vi hvorfor – men det er litt vanskelig å gre håret etterpå, så her er det om å gjøre å være forsiktig, og ikke dra for mye slik at du unngår for mye slitasje. 

Når håret omsider er gredd ut, og tørket, så føles håret skikkelig deilig! Det beste er at håret ikke blir fett med en gang (for oss som sliter med det), og det er et STORT pluss! I tillegg føles det lett og luftig – enda et større pluss. Vi har en følelse av at denne blir helt perfekt til sommermånedene – når det er litt fuktig i luften, og vi ikke sliter med tørt og elektrisk hår (som nå...). 

Fornøyd? Ja, men håret ble litt flokete rett etter vask. Men, resultatet når håret ble tørt gjorde at vi på et vis glemte det flokete kaoset. 

Anbefales? Ja – definitivt! 

Kjøpe igjen? Ja – men ikke til bruk hver dag! Dette blir nok en slags "spesielle anledninger–sjampo", både på grunn av pris, og størrelse på flaskene. 

Kourtney Kardashian hår


© Produsenten

Funker den i lengden? Nå har vi brukt shampoen i strekk i ca 1 uke, og håret føles og ser (ifølge oss selv) ganske sunt og friskt ut. Vi kan skrive en slags konklusjon når shampoen er brukt litt lenger, og gi dere en update på om den gjør noe med håret/hodebunnen etter lengere tids bruk. 

Følg @Stylistano på Facebook og Instagram

Seneste

NYHETSBREV

Mer spennende innhold