© produsentene, Getty Images, Pinterest, Tumblr, Annette Haga

Krølltangtips: Perfekte krøller!

Krølltangtips

12. oktober 2016 av Kristine Bruerberg Karlsen

Krøller er den perfekte frisyren til enhver anledning.

Det virker lett - og det er det, men det er også veldig lett å gjøre feil. For å være helt sikker på at vi gjør det riktig, tok vi en prat med Isabelle Calderon som jobber som frisør hos Hendrix Hair i Oslo. For å få best mulig resultat har vi også lagt ved noen tips og triks som du kanskje ikke visste fra før!

Isabelle forklarer at hun først pleier å spraye håret godt med varmebeskyttende, og eventuelt stylingprodukter som gir volum i håret. Det er viktig å ha helt tørt hår, fordi man kan brenne håret om det er vått, noe som sliter veldig på manken. 


Foto: privat

 

- Spray litt varmebeskyttelse med hold i når håret er helt tørt - jeg anbefaler Iron Shape fra Redken. For at krøllene skal holde bedre er det viktig at du lar krøllen bli kald før du gjør noe mer.

- Krøll deretter hele håret, og spray godt med hårspray (gjerne GHD Hairspray som holder luftfuktigheten ute, så håret ikke blir brusete i fuktig vær) før du enten børster gjennom det med naturbørste eller fingrene dine.

Isabelle forklarer at om krølltangen går fra tykk til tynn, begynner du å snurre håret der tangen er tykkest. Da vil du få mer volum i bunn og mer krøll i lengdene. Om krølltangen er jevn i tykkelsen hele veien, begynner man innerst på tangen.

Del håret etter tykkelsen på krølltangen - om man tar for mye hår, kan man miste litt av holdbarheten. Snurr deretter håret rundt og hold i ca. ti sekunder før du slipper. 

 

KRØLLTANGTRIKSENE ALLE BURDE KUNNE:

 

– Sett håret opp i en høy hestehale og krøll det for uanstrengte og sexy bølger. Tar maks to minutter! 

www.xovain.com

 

– Krøll håret vekk fra ansiktet på hver side for en voluminøs og naturlig look. 

– Tørk håret etter hva slags resultat du vil ha.

– Når du krøller på kronen av hodet, dra krølltangen opp for mer volum. Passer godt til deg med tynt og flatt hår.

www.apracticalwedding.com

– For å vaske og fjerne produkter som har satt seg fast - varm krølltangen og gni den ren med en våt klut. 

Følg Stylistano på Facebook og Instagram!

Vi er på snapchat; Stylistano

Seneste

NYHETSBREV

Mer spennende innhold