© Instagram

Ny hårtrend: Glitrende ettervekst

Glitrende ettervekst

16. november 2015 av Kristine Bruerberg Karlsen

@cenkids // @thefoxandthehair // @lemonhead.la // @mariastress

Hvis en paljettkjole ikke har nok glitter og glam, kan den nyeste hårtrenden kanskje gjøre susen. Den går ut på å dekorere hodebunnen med glitter, slik at det ser ut som etterveksten din er laget av enhjørningsstøv. (neida.)

Les også: Hårfrisyrene til ugredde dager

Instagram har bugnet over av kule inspirasjonsbilder, og nå sitter vi her og vurderer å jekke opp julebordsantrekket et par hakk med litt glitter.

Frisørsalongen The Fox & The Hair forklarer på Instagram-profilen sin hvordan man enklest får til hårstilen selv. De foreslår å blande glitter og hårgelé, og "sette" alt med en god hårspray. Spørsmålet er bare da: hvordan i all verden vasker man det ut igjen? Uten å se ut som Tingeling i en uke etterpå?

Man trenger naturligvis ikke å ha rosa hår og ha en fargerik stil for å passe til glitter-looken. Prøv deg frem med en smalere striper av glitter, eller for eksempel andre farger. Hvor bra hadde ikke en stripe gull i etterveksten passet med en stram, svart kjole? Det går, med andre ord, an å tone ned trenden også.

Denne høsten har vi sett noen rare og nytenkende trender vi ikke alltid verken forstår oss på eller vil prøve. Blant annet Pumpkin Spice-hår, som går ut på å farge håret som en kopp Starbucks-kaffe. Eller fargeteknikken "fluid" som gir deg ombré-hår med en liten vri. Og galaksefarget hår - som er ganske selvforklarende - men som er verdt en titt kun for underholdningens skyld.

Skal du teste ut glitter i hårrøttene? Stem nederst i saken!

 

 

Les også: Slik får du NetteNesteas krøller

Les også: 24 paljettkjoler til festsesongen

Les på Costume.no: Se Adeléns sexy rumpevrikk

FØLG @STYLISTANO PÅ FACEBOOK OG INSTAGRAM!

Pssst! Vi er på Snapchat også - stylistano :)

Seneste

NYHETSBREV

Mer spennende innhold