© Getty Images, Charles Worthington

Ny hårtrend: "Hair contouring"

Hair contouring

22. mars 2017 av Charlotte Sørvald

Før vi har klart å vende oss til én trend, så kommer det jammen en ny. Først tok konturering av ansiktet helt av på sosiale medier, og dette er en trend som har kommet for å bli. Vi har til og med sett at det går an å konturere kroppen for å fremheve muskler og brunfarge. Men det stopper altså ikke der, for nå er det håret som skal kontureres.

Lær deg å konturere ansiktet på Costume.no

Den nye kontureringsmetoden er selvfølgelig basert på supertrenden med sminke, og kan hjelpe deg med å skape eller fremheve en ønsket ansiktsform. Ønsker du at ansiktet ditt skal se smalere eller bredere ut, eller vil du fremheve kinnbeina? Alt er mulig - men for å få til denne effekten, må striper og farge i håret legges på helt spesielle steder, så vi anbefaler deg å få litt hjelp fra en ekspert.


FORSKJELLIGE ANSIKTSFORMER:

For å oppnå effekten av de forskjellige ansiktsformene, er det som sagt lurt å snakke med en profesjonell frisør. Det er et hav av muligheter med denne typen konturering, så de er bare å eksperimentere og ha det gøy. Her er en liten oversikt fra Charles Worthington over hva du kan oppnå med denne kule teknikken:


Følg @Stylistano på FACEBOOK og INSTAGRAM
Vi er også på snapchat; stylistano

Seneste

NYHETSBREV

Mer spennende innhold