© Getty Images, Instagram, Pinterest

Ny, superhot hårtrend: Bestemor-grått

Ny hårtrend: Bestemor-grått!

30. mars 2015 av Stylista.no

Den nyeste og hotteste trenden på hårfronten og i sosiale medier om dagen, er en relativt oppsiktsvekkende og morsom greie.

Les også: It-frisyren the half bun

Nå skal det gå i grått, og ikke hvilken som helst gråfarge, men bestemorgrått.

Det tar allerede helt av på hashtaggen #grannyhair på Instagram, og flere kjendiser og vanlige jenter har kastet seg på med diverse selfies i gråtoner. At du og bestemor nå skal være like på håret, ser ut til å være en trend både norske og internasjonale jenter godt kan identifisere seg med.

Skal du farge håret grått? 

Utdrag fra hashtaggen #grannyhair på Instagram:

CATWALK OG KJENDISER


For et par sesonger siden så vi også snev av trendfargen dukke opp på catwalken under motevisningene til blant annet Jean Paul Gaultier (høst 2014) og lexis Mabille (høst 2013). Det skulle likevel ta et par år før massene slang seg på hårtrenden.

Les også: Kjendisenes kuleste hår-makeovers i 12015

Flere kjendiser har også tidligere latt seg avbilde, både privat og på fotoshoots, i ulike nyanser av grått. Du husker kanskje Nicole Richies sølvgrå lokker under Met-gallaen i 2013, eller Lady Gagas editorial og covershoot for Vanity Fair for noen år tilbake?

Og nå har altså trenden inntatt gatene og den vanlige norske jenta. Vi gleder oss til å se et mangfold av gråhårede "bestemødre" utover våren!


Les mer om hår:

Kort hår - frisyreinspirasjon

Inspirasjon: Halvlangt hår

Den store pannelugg-guiden!

Tipsene som redder enhver dårlig hårdag

FØLG @STYLISTANO PÅ FACEBOOK OG INSTAGRAM!
VI ER OGSÅ PÅ SNAPCHAT; STYLISTANO

Seneste

NYHETSBREV

Mer spennende innhold