Leighton Meester aka Blair Waldorf
© Getty Images

Slik gikk Leighton Meester fra brunette til platina

Frisøren til Leighton forteller hvordan hun fikk det kule resultatet.

10. april 2018 av Charlotte Sørvald

Tidligere denne måneden gikk Leighton Meester aka Blair Waldorf (ja, vi elsker Gossip Girl) fra brunette til vintage blond, og vi er ganske så misunnelig på det rå resultatet! 

Selv om Leighton er helt nydelig med det brune, lange håret, så syns vi at hun ble skikkelig kul og rocka med det blonde! Forandring fryder!? 

Det var frisøren Aura Friedman som gjennomførte behandlingen på Leighton, og hun forberedte seg godt før oppdraget. Hun snakket med Leighton i forkant for å få en følelse av hva hun ønsket, og de kom frem til at Jayne Mansfield (skuespiller og playboy-modell på 50 – og 60-tallet) var et fint utgangspunkt. 

Les også: Hårfrisyrer vi har troen på i 2018.

Allure.com har snakket med Aura om hele prosessen: 

Forberedelse før bleking av håret

Før en sånn drastisk endring, var det viktig at Leighton forberedte seg godt. Hun fikk beskjed av Aura om å bruke dette produktet for å styrke håret før behandlingen. 

For slik forberedelse finnes det mange bra produkter – bare husk at det er viktig at håret er godt forberedt på en slik behandling! Spør frisøren din hva du bør gjøre før bleking av hele håret. Gjerne gå innom en frisørsalong hvis du vurderer å bleke håret – noen ganger anbefales det ikke, hvis håret ditt er veldig slitt eller veldig fint. 

Les også: Slik behandler du fint hår. 

Prosessen hos frisøren

Frisøren startet med å legge blekningsmiddelet ca 2,5 cm fra roten (1 inch), og deretter direkte inntil roten.

For å kunne skylle de partiene som etterhvert var ferdig bleket – uten at resten av håret ble vått,  startet frisøren helt bakerst, og jobbet seg fremover mot luggen. 

Etter at hele håret var bleket, tilførte frisøren kurer og produkter for skadet hår, for så å legge litt mørkere farge i røttene, og en litt kaldere tone i endene.  

Etter bleking av håret

Helt til slutt hadde frisøren i en reparerende maske i håret til Leighton – med MASSE fuktighet.

Før du blir altfor gira på å teste dette: det er MYE jobb å ha platinablondt hår – det gjelder å være dedikert! Det er viktig å snakke med frisøren om vedlikehold og pleie av bleket hår, slik at du unngår å skade håret. 

Denne saken er hentet fra Allure.com

Følg @stylistano på Facebook og Instagram!

Seneste

NYHETSBREV

Mer spennende innhold