© Splash News, Getty Images

Se Cara Delevingnes nye pastellhår

3. august 2015 av Kristine Bruerberg Karlsen

Cara er kanskje aller mest kjent for sin bronde-hårfarge, trenden som tar Hollywood med storm. I helgen debuterte hun derimot med en helt ny og litt overraskende farge på Osheagafestivalen i Montreal i Canada. 

Les også: 
Kjendisenes catwalk-debut

Hvis du har reist utenlands i sommer, har du kanskje lagt merke til at flere og flere kaster seg på pastellhårfargen som har nådd skyhøyder i sin popularitet den siste tiden. En stilig, original sommerlook som byr på det lille ekstra. Glem tilbehør og vesker - nå er det visst håret som skal være blikkfanget i et antrekk. 

Ekte hårfarge kan være skremmende for mange - prøv hårkritt hvis du bare vil ha fargerikt hår for en dag!

Supermodell, skuespillerinne og it-jente Cara Delevingne tok den helt ut denne helgen, og dukket opp på festival med pastellrosa hår. Og vi digger det! Ikke at den dama ikke kler hva som helst, men den pastellrosa frisyren synes vi hun kan beholde en liten stund til.

Cara var på festivalen for å støtte musikerkjæresten St. Vincent. De to har nettopp annonnsert forholdet offentlig, så det er neppe uten grunn at Cara valgte å ikke se ut som seg selv den dagen. I tillegg til hårforandringen, var hun kledd i en grå crop top med ananas på (digger!) og en kort blå shorts med bilde av bacon. – Typisk Cara.

Selv om hun er mest kjent for sine modelloppdrag, debuterte hun nettopp som skuespiller i kinofilmen Paper Towns. Ryktene svirrer om at modellkarrieren til  it-jenta er over, men i mellomtiden har vi funnet frem hennes kuleste plagg - både privat og på den røde løperen.

© @jayhernandez001
© @joelkinnaman

Se flere bilder på Cosmopolitan.co.uk!

Les også: 10 ting jenter som bruker mye sminke er lei av å høre


Les også: Emma Watsons beste antrekk

Les på Costume.no: De største høsttrendene


Følg @Stylistano på Facebook og Instagram!

Psssst! Vi er på Snapchat også - stylistano :)

Seneste

NYHETSBREV

Mer spennende innhold