© Getty Images, Annette Haga

Sesongens fineste festfrisyrer

Kanskje har du allerede den perfekte kjole klar, sammen med et par hæler og en fin clutch? Da er det bare toppen av kransekaken som mangler - nemlig frisyren!

1. desember 2017 av Kristine Bruerberg Karlsen

Festsesongen er straks i full gang med et titalls julebord, familiesammenkomster og andre feiringer. 

Tilbehør, sminke og hår er lett å glemme i mylderet av kjoler og andre festantrekk. Men det er minst like viktig, og kan til og med utkonkurrere selve antrekket. Derfor bør du allerede nå planlegge hvilken frisyre som passer best til stilen du vil gå for - kanskje trenger du hårpynt, mer hårspray eller bare litt mer øving på teknikken.

Vi har funnet de mest populære hårtrendene for årets festsesong, så nå er det bare å finne frem den varmebeskyttende sprayen og komme i gang.

GLITRENDE ETTERVEKST


Hvis paljettkjolen ikke har nok glitter og glam, kan denne nye hårtrenden kanskje gjøre susen. For å få looken kan du blande hårgelé og glitter, og smøre blandingen der du ønsker og "sette" den med en god hårspray. Prøv deg frem med for eksempel en smalere stripe eller glitter av gull.

FRISYRER til fest
© @thefoxandthehair // @mariastress // @cenkids

THE POWERTAIL

Frisyren fikk navnet for sin stramme look, men egentlig er den ganske elegant, chic og feminin. "The Powertail" har både Beyoncé, Kendall og Gigi gått med, så det er ingen grunn til at du skal la være. Få til looken med hårskum, hårføner, en god hårbørste og masse hårspray.

HESTEHALER til fest

HÅRSKILLE

Har du midtskill til vanlig? Bytt til sideskill. Har du sideskill til vanlig? Bytt til midtskill. Den lille forandringen vil forme ansiktet på en ny måte, og er en rask og supereffektiv måte å få en helt ny look på. I tillegg er begge skillene supertrendy denne sesongen, enten om du retter ut håret eller krøller det.

BOMBSHELL-BØLGER

Hollywood-bølger, bloggkrøller - kjært barn har mange navn. For å få sexy og store bølger, er trikset å variere retningen du krøller håret. Krøll vekk fra ansiktet, men på resten av hodet kan du godt gå frem og tilbake på retningen. Bruk hendene til å gre forsiktig ut krøllene når du er ferdig, og avslutt med en god hårspray.

KRØLLER til fest

REGNBUEBRYN

Denne trenden er ikke direkte linket til håret eller en hårfrisyre, men har en kul vri vi bare måtte ta med. På Instagram har nemlig folk lagt ut bilder av at de har farget øyenbrynene sine - og gjerne i regnbuefarger. Gjør kjedelige, normale bryn om til et stilig tilbehør med en farget eyeliner eller øyenskygge og en smal kost. Match gjerne fargen med resten av antrekket, eller gå for favorittfargen din i en subtil nyanse.

REGnbuebryn til fest
© @prettykittymeow // Getty Images

SIDECUT-FLETTE


Lyst til å lære flere fletteteknikker? Denne varianten er skikkelig stilig, og ser ikke så vanskelig ut bare man har lært seg det grunnleggende. I tillegg gir frisyren en illusjon av sidecut, noe som gir en feminin og tøff vri.

Sideflette

THE BUN


Kanskje tidenes lateste festfrisyre, men nå har den altså aldri vært kulere. Lag din egen versjon, som for eksempel Oslo-dotten, eller gå for den klassiske ballerina-snurren. Frisyren er kanskje best til en mindre uformell kveld, men er effortlessly kul og sexy hvis antrekket også er det.

Hårtopp til fest

HÅRPYNT

Designere sendte ut modellene sine med mange varianter av hårpynt forrige sesong, noe som betyr at det vil bli ganske populært både i år og neste år. Alt fra hårbøyler, bånd og forskjellige spenner gjorde frisyrene intrikate og spennende. Finn et favorittsmykke, og dropp gjerne øredobber og andre smykker som kan dra oppmerksomheten bort fra håret.

HÅRPYNT TIL FEST

Følg @Stylistano på facebook og Instagram!


Seneste

NYHETSBREV

Mer spennende innhold