© Instagram

Skjønnhetstrendene som blir store i 2017

Skjønnhetstrender 2017

24. januar 2017 av Julie Marlen Engel Jenssen Leirvåg

Magasinet Marie Clare har laget en liste over 10 skjønnhetstrender som kommer til å ta av i 2017. Vi har allerede skrevet om hårfargen Blorange, som vi digger og er spente på om de andre trendene kommer til å slå like godt an i Norge. 

Glitrende lepper og underliner (eyeliner under øyet) kan jo bli litt voldsomt for oss som faktisk er litt redd øyenskygge og rød leppestift fra før. 

Skjønnhetstrender 2017

 

1. Superlangt hår


"Long-hair-don't-care" har allerede blitt en trend med både Kim Kardashian og Beyoncé. Dessverre tar det mer enn ett år å spare til såååå laaaangt hår, så extensions er nok løsningen. 

Langt, rett hår, lang hestehale og lang flette er uansett veldig trendy.

2. Glitrende lepperKanskje mest for den vågale og det høres jo ikke så behagelig ut heller, men vi skal teste det. Du får looken ved å først ta på et par lag klissete gloss for å så ta løst glitter på fingeren og presse det forsiktig på leppene. 


3. Underliner

I 2017 skal eyelineren være under øyet! Bruk en knallfarget liner og lag en tynn strek, eller bruk en glitrende liner og lag en tykkere strek for enda mer effekt. Veldig kult, men også kanskje mer for de spesielt interesserte? 


4. Ujevn leppestift

Glem lip liner og perfekt påført leppestift. I 2017 skal den nemlig være "blurry". Påfør et tykkere lag leppestift på midten av leppene og dus den ut mot kanten. Denne skjønnhetstrenden er ikke for perfeksjonister og deg som hater "blødende" leppestift. For nå skal den rett og slett se litt tilfeldig og utklint ut. 


5. Gloss

I 2017 er det ikke bare kinnbeina og amorbuen som skal skinne, men hele deg! Bruk glossy produkter på øyelokkene, kragebeina og selvfølgelig på leppene.


6. Bølger


Fra krøller og bølger laget med rettetang, er det nå krølltang som gjelder. Bølger er fortsatt trendy og skal nå lages med en tykk krølltang. Del håret inn i seksjoner og klem krølltangen sammen nedover håret slik at du får bølger. 


7. Microblading


I fjor var det brynextensions, men i år er det microblading."Microblading er det aller nyeste innen 3D bryn-teknologien hvor man pigmenterer inn microtynne hårstrå. Man bruker en manuell metode til å tegne microtynne hårstrå som er identiske med dine egne brynhår, og resultatet er umiddelbart, troverdige og naturlige bryn.  Teknikken går ut på å tilføre pigment ved help av et fint blad som består av microsmå nåler. Fordi fargen implementeres nærmere hudens overflate enn ved tradisjonell tatovering, ser hårstråene veldig skarpe og naturlige ut", står det på Eger Skin Clinics nettside. Les mer om behandlingen deres her. 


8. Glitter strobing

Strobing var supertrendy i 2016 og i år skal du ikke bruke bare highlighter, men glitter! Du får looken ved å bruke strobing-krem, highlighter-pudder og løst glitter. 


9. Kroppssminke

I 2017 er det ikke bare ansiktet som skal sminkes, men også andre kroppsdeler. Hva med en hvit eller gul øreflipp? 


10. Blorange

It-hårfargen nå! Oppkalt etter blodappelsinen (blood orange) på grunn av fruktens helt spesielle rødfarge. Ganske lik pastellrosa, men det er altså blorange. 

 

Følg @Stylistano på FACEBOOK og INSTAGRAM 
Vi er også på Snapchat - stylistano

Seneste

NYHETSBREV

Mer spennende innhold