© Noah Hinton Unsplash, Getty Images, Produsentene

Slik får du "bombshell waves"

Bombshell waves

9. mars 2017 av Julie Marlen Engel Jenssen Leirvåg

Vi vil alle ha hår som  Beyoncé, Blake Lively, Khloé Kardashian og de andre superstjernene. Men vi må bare innse at de har noe som vi ikke har. Med mindre du har tid, råd og lyst til bruke hundrevis av kroner i uka på en profesjonell hårstylist. 

Men det betyr ikke at man ikke kan få de karakteristiske Hollywood "bombshell wavesene" fordi. 

I Norge har de fått kallenavnet "bloggkrøller" og vi skjønner godt at bloggerne også har lagt sin elsk på den supersexy og glamorøse frisyren. 

Det er kanskje ikke alle som orker å bruke så mye tid om morgenen som bølger krever, men når du skal pynte deg litt ekstra til fest, en date, middag med venninnene eller noe annet gøy, er det perfekt med "bombshell waves".

Slik får du looken: 

1. Fordel varmebeskyttende produkt i hele håret. 

2. Del håret i seksjoner og krøll med en stor krølltang eller krøllstav. Husk at håret må være helt tørt hvis ikke brenner du det. Snurr håret utover og start ved øret ikke oppe ved hårfestet. 

3. Vent til håret er helt tørt. Bøy hodet mellom beina og påfør et produkt som gir volum i hårrøttene i nakken. Her er mulighetene mange: tørrspray, volumskum, volumpulver eller volumspray. Kast håret bakover i det du reiser deg opp. – Ja vi vet det høres og ser superteit ut, men det funker faktisk. 

4. Dander litt etter ønske og fest frisyren med en lett hårspray. 


Les også COSTUME.NO: De perfekte hverdagskrøllene

Følg @stylistano på facebook og instagram!

Vi er også på snapchat: stylistano ;) 

NYHETSBREV