© Instagram - Nina Agdal, Selena Gomez, Redken

Slik fikser du salong-blowdry på 1-2-3

Salong-blowdry hjemme

17. august 2016 av Elena Daia

Frisørhår hjemme på ditt eget bad? Ingen problem!

Et nyvasket hår kan være en knallbra “confidence boost” som gjør at du stråler.

Men for mange som har like vilt hår som oss, er det kun en god, gammel blowdry som klarer å temme håret som ikke lystrer.

HER ER 4 ENKLE STEG, ANBEFALT AV SPESIALISTENE FRA REDKEN, TIL EN FANTASTISK SALONG-BLOWDRY HJEMME:


1. Løft. Føn alltid hårrøttene først. Bruk hendene til å løfte håret opp og bort fra hodebunnen. Adskill håret i tre deler: foran, midten og bak.

2. Splitt og hersk. Deretter tar du den fremste delen (ikke større enn bredden på børsten) og føner denne separat. Oppretthold hele tiden spenningen i håret (stram til), trekk opp og bort fra røttene. For å forhindre frizz, hold hårføneren parallelt med håret slik at du blåser langs med stråene mot tuppene, ikke rett inn i de.

3. Style håret. Naturlig volum kan skapes ved å snurre håret rundt børsten fra tuppene til røttene. Vend håndleddet bort fra ansiktet og slapp av. Gjenta på de to gjenværende delene av håret ditt.

4. Voilà. Avslutt med en blast av kald luft for å "sette" et skinnende utseende. Bruk litt hårserum lett på toppen for å glatte ut og fjerne frizz. Bare gni serumet lett mellom håndflatene og påfør hele håret fra rot til tupp. 


SJEKK REDKENS BLOW DRY-VIDEO HER:


FØLG @STYLISTANO PÅ FACEBOOK OG INSTAGRAM

VI ER OGSÅ PÅ SNAPCHAT; STYLISTANO

Seneste

NYHETSBREV

Mer spennende innhold