Eirin Kristiansen hår
© http://eirinkristiansen.no/

Slik kan du få hårfrisyren til Eirin

Endelig kan du lære deg å lage like krøller som Eirin Kristiansen.

4. september 2018 av Mathilde Sundal

Vi har vel alle vært litt misunnelig på det nydelig og glansfulle håret til Eirin? Vel, nå har hun endelig røpet hemmelighet bak hårfrisyren og det sunne håret. 

Først og fremst har hun byttet til Olaplex sjampo og balsam. Etter dette har håret hennes vært tykt, mykt, glansfullt og sunt. Hun har i tillegg gått fra sideskill til midtskill. Eirin har hatt sideskill hele livet, men våknet plutselig en dag og følte at hun kledde midtskill likevel. Hennes tips er å føne håret i skillen du ønsker for at det skal legge seg fint!

Eirin Kristiansen hår
© http://eirinkristiansen.no/

Eirin har også klippet seg. Eller egentlig så var det et uhell. Hun hadde tørrsjampo i håret da hun skulle stripe etterveksten og da knakk håret hennes! La dette være en advarsel til neste gang dere skal farge eller bleke håret. 

Men heldigvis var Eirin klar for forandringer og klippet det til en kul frisyre. Hun skriver også på bloggen at hvis man klipper håret opp foran er det mye enklere å skape volum.

Somewhere between summer and fall

A post shared by EIRIN KRISTIANSEN (@eirinkristiansen) on

Eirin sitt hemmelig triks til å få et slikt naturlig fall er å bruke varmruller! Så etter hun har vasket håret føner hun det helt tørt. Her tipser hun om å holde hode ned mot gulvet for å skape volum. Etter hun har fønet håret ruller hun opp håret, noe som går veldig fort! Når rullene har blitt kalde tar hun dem ut og drar fingrene gjennom håret for en siste finish! 

Selv bruker hun hårrullene fra Remington og er veldig fornøyd med de!

Seneste

NYHETSBREV

Mer spennende innhold