© Instagram, Produsentene

Slik lufttørker du håret!

Lufttørk håret

1. februar 2017 av Susanna Hollow

@rosiehw

(Inneholder annonselenker)

Er du også en av de som må vaske håret hver morgen? For så å måtte bruke lang tid på å tørke det med en hårføner... 

Om sommeren går det helt fint å gå ut med litt fuktig hår, men hva gjør vi når tiden er knapp og gradene ute fortsatt er i minus?
 Vi gir deg de beste tipsene for å lufttørke håret raskt og enkelt, uten bruk av hårføner!

#1 Bruk et hurtigtørkende håndkle 

 

Håndkleet er tilpasset hodet og håret, og tørker derfor håret hurtigere ved hjelp av superabsorberende mikrofiber enn et vanlig håndkle. 

#2 Unngå stylingprodukter

Når man tilfører håret ekstra fuktighet, tar det dobbelt så lang tid å tørke det. Prøv å unngå tunge produkter i vått hår, tilfør de heller når håret er tørket.

 

#3 Vask håret grundigere

Skrubb sjampoen godt inn i håret, og få den til å skumme. Jo renere håret er, jo kortere tid tar det å lufttørke det! Og husk balsam kun i tuppene.


Vårens trender hos Lindex

#4 Unngå småhår

Når man føner håret er det ofte enklere å unngå at alle de små hårene stikker ut til alle kanter. Bruk en lett hårmaske etter sjampoen, dette kan hjelpe de små hårene å holde seg nede når du ikke skal tørke håret med hårføner. .


#5 Tørk hårrøttene

Tørk røttene lett med et håndkle, og del opp håret i ulike deler. Dette gjør at 80 % av håret blir tørt, slik at resten kan tørke på vei til bussen.

 

#6 Olje i tuppene

Et siste tips er å bruke en god hårolje i tuppene. Temperaturforskjellene sliter på håret, så en olje er den perfekte redningen!


 

Følg @Stylistano på facebook og Instagram!

Pssst! Vi er på Snapchat også - stylistano :)

NYHETSBREV