© Annijor, Wella Professional

Slitt og skadet hår etter mye farging?

Bleking og farge sliter veldig på håret og gjør det tørt og pistrete. Her er den geniale løsningen som gjør håret sterkt og sunt.

3. november 2017 av Bonnier Creative Studio

Har du alltid ønsket deg skikkelig platinablondt hår, eller til og med sølvgrått, men ikke turt i fare for å skade håret? Nå er det endelig mulig. 

UNNGÅ SLITT HÅR ETTER BLEKING

Alle som farger håret vet at det, i lengden, ikke er bra for håret, og vi som bleker det er smertelig klar over at det gjør håret tørt, porøst og livløst. Hvis du har mørkt hår og vil bli lysere, eller omvendt, er det en stor prosess og ofte setter frisøren ned foten fordi de ikke kan garantere for resultatet. Det samme gjelder kule hårtrender som rosegull, pastellrosa og regnbuehår, som krever at man lysner håret først. Med Wella Professionals Wellaplex kan du gjøre så store forandringer du bare vil, uten å ende opp med tørt og matt hår. 

3 STEG TIL PERFEKT HÅRFARGE

Wellaplex gjør det mulig å gjøre drastiske forandringer med hårfargen uten å ødelegge håret. Og behandlingene er perfekte sammen med Wella Professionals hårfarger og behandlinger.

Hårserien består av tre enkle steg: to salongbehandlinger – én som brukes sammen med fargebehandlingen og én som brukes etter fargebehandlingen. Den siste skal du bruke hjemme etter å ha farget håret hos din Wella-frisør. Behandlingen skal gi deg den perfekte hårfargen og et sunt, sterkt og flott hår.

Wellaplex: beskytter håret før, under og etter hårfarging og bleking

"SOM Å FÅ 8 HÅRKURER I ÉN"

Stylista-blogger Annijor har slitt med porøst hår som ikke ville vokse skikkelig etter at hun fjernet sine extensions for et år siden. Nå har hun testet Wellaplex og er superfornøyd.

– Resultatet er bedre enn jeg kunne ha forestilt meg. Det føles så mye sunnere og det skinner! Det var som å få 8 hårkurer i én og samme pakke. Wellaplex er virkelig noe av det beste jeg har testet ut.

Se den store forandringen her! 

Seneste

NYHETSBREV

Mer spennende innhold