Hårfarger
© Getty Images

4 hårfarger du kan teste i 2018

Prøv noe nytt i år!

20. april 2018 av Charlotte Sørvald

Vi syns at 2018 skal være året du prøver noe nytt og spennende! Håret er jo en morsom ting å forandre, fordi det ikke nødvendigvis er permanent, og helsa blir ikke påvirket (annet enn hvis du ikke blir fornøyd – da kan det jo gå litt utover humøret?).

Uansett – disse hårfargene er perfekte hvis du har lyst på en forandring nå på våren, fordi de ikke er helt CRAZY, men allikevel litt utenom det vanlige. 

Les også: Slik behandler du fint hår.

Kastanje/sjokoladefarget 

Hvem elsker vel ikke denne skjønnheten? Amerikanske Meghan Markle, som har kapret prinsen og HELE kongeriket, har så utrolig nydelig hårfarge! Dette er definitivt noe som er verdt å teste ut denne våren! PS: Vi gleder oss til Meghan og Harrys bryllup om kun én måned! 

Meghan Markle hår
© Getty Images

Strawberry blonde 

Emma Stone har stadig nye nyanser av rødt, og denne gangen har hun gått for en slags gyllen blond/jordbær-farge. Den er skikkelig kul syns vi, og passer perfekt nå på våren fordi den er så frisk! 

Rødt hår
© Getty Images

"Millennial" rosa

Hvis du føler deg litt ekstra vågal, så kan du gjøre som Busy Phillipps, og kjøre på med skikkelig "millennial pink". Om du syns det blir litt mye, så kan du jo gå for en litt mildere variant. Rosa er jo en av trendfargene i år, så hvorfor ikke pynte opp håret med den delikate nyansen. 

Rosa hår.
© Getty Images

Kontrast/mørke røtter 

Vi må jo ta med hårfargen til Kim K. Om du går for en kald tone som Kim har gjort her, eller en litt varmere farge (som Selena Gomes her), så er denne kontrasten skikkelig kul. De mørke røttene i kontrast med det lyse, skaper en kul effekt. 

Kim Kardashian hår.
© Getty Images

Seneste

NYHETSBREV

Mer spennende innhold