@kyliejenner

© Getty Images, Instagram

Ukas trend: Pastellhår

Pastellhåret er tilbake

20. april 2016 av Kristine Bruerberg Karlsen

En av vårens desidert kuleste trender er pastellhår i alle former og farger. Om det er striper, todelt eller om hele håret er mintgrønt - vi digger det!

Vi har tidligere skrevet om mars' store trend, nemlig granny/bestemorgrått hår. Farg håret ditt gjerne grått for vår del, men hvis du heller vil gjøre noe mer sommerlig og fresht, kan du gå for pastell. 

Fargerikt hår er ikke bare for punkrockere lengre - kjendiser som Kylie Jenner, Katy Perry, Vanessa Hudgens og Demi Lovato har gått bort fra sin naturlige hårfarge til fordel for farger fra hele regnbuen. De lyse fargene gir en søt, feminin "vibe" og du vil garantert finne en fargetone som passer din stil.

Hvis du er ukomfortabel med slik drastisk endring, kan du spørre frisøren din om en minicolour som vil vaskes ut etter et par dusjer. Hårkritt eller hårmascara er også et godt, enkelt og billig alternativ, men fungerer best som striper. Krittet vil gjøre håret litt stivt og matt, så hold mengden til 6-7 striper på hver side av hodet. En siste løsning på korttidspastell, er extensions. Blant annet på Ebay får man kjøpt ferdig clip-ons i masse forskjellige farger. Noen er helfargede striper, mens andre er extensions med en ombré effekt.

Inspirasjon

Følg @Stylistano på Facebook og Instagram!

Vi er også på snapchat; stylistano 

Seneste

NYHETSBREV

Mer spennende innhold