© Ida Ørsal Angvik

Vårens hårtrender 2017

Vårens hårtrender 2017

10. februar 2017 av Ida Ørsal Angvik

(sponset reise)

Selv om det er lenge til våren kommer har vi i redaksjonen allerede begynt å glede oss til varmere dager. I november ble vi invitert til Stockholm av Schwarzkopf, hvor hårstylist Armin Morbach ga oss en gjennomgang av fire store hårtrender for 2017 som han selv har valgt å kalle: New man, 80s up, underground edge og soft punk. 

Til våren kan vi forvente oss mye struktur, volum og maskulinitet. Man skal leke seg med håret og bruke fantasien, fortalte Morbach på eventet. 

80s Up, New Man, Soft Punk


80s up er looken som representerer den dristige med mye volum og struktur i håret. Med røde lepper gjenoppliver man det glamorøse 80-tallet, fortalte Morbach under stylingen. New man er en moderne kombinasjon av feminine og maskuline elementer med tung sideskill som oser selvtillit. ?Soft punk er Morbachs favorittlook. En pasje kan være så mye mer, fortalte han under stylingen. Klassisk rett, rufsete og rocka, eller sofistikert med håret bak ørene - bare fantasien setter grenser.

Armin Morbach styler frisyren "Underground Edge" 

Underground Edge er en klassisk Chanel-stil som skal virke tilfeldig og frisyren skal være spontan og leken med lette bølger.
 

FØLG STYLISTANO PÅ FACEBOOK OG INSTAGRAM!
VI ER OGSÅ PÅ SNAPCHAT: STYLISTANO

 

 

NYHETSBREV