© Getty Images

Vårens største hårtrender 2015

Vårens hårtrender

8. april 2015 av Kristine Bruerberg Karlsen

Sjekk ut vårens kuleste hårtrender for 2015 her.

Våren nærmer seg nemlig med stormskritt, og flere og flere bytter ut boblejakken med kåper, og lar håret titte frem fra under skjerf og hetter. Problemet? Etter en lang og kald vinter er frisyren livløs og kjedelig, og man er superklar for noe nytt. Løsningen? Inspirasjon!

Før du setter deg i frisørstolen kan det være greit å litt peiling på hva du vil forandre. Vi har samlet litt bilder fra det som peker seg ut som de største hårtrender for denne sesongen, og viser deg vårens trendy frisyrer fra catwalkene verden over. Dette er slik designerne vil at vi skal se ut på håret denne våren.


VÅRENS STØRSTE HÅRTRENDER 2015:

Hårfarge

Din egen naturlige hårfarge er supertrendy denne våren - enten om den er kullsvart, mahoganyrødt eller hvilken som helst tone av brunt og blondt. Hvis du er av den eksprimentelle typen, finnes det tonnevis av kule bilder av varierende pastellfarger og hårkritt-tutorials som gir deg god inspirasjon til denne hårtrenden. Slå deg løs!

© Schumacher/David Jones
© Sretsis/Ground Zero

Midtskill

Enten om håret er satt i en lav hestehale eller henger løst, så er midtskill blitt et tegn på glamourøsitet. Looken var å finne som er av de viktigste hårtrender på catwalken i høst, blant annet Valentino, Isabel Marant og Dolce & Gabbana. Hvis du har hatt sideskill halve livet, kan midtskill i håret gjøre stor forandring. Prøv deg frem!

© Gregorio Sanchez/Isabel Marant

Sideskill

Midtskill er ikke universalt løsningen på alt - alle har forskjellige ansiktformer som betyr at ikke alle kler midtskill. Tom Ford, Topshop Unique, Ralph Lauren, Jil Sander - alle gikk for en variant av sideskill.

© Topshop Unique

Bølger og krøller

Fra romantiske bølger til sexy krøller - looken er kanskje den enkleste og fineste denne våren. Bruk rettetang, bølgetang, krølltang eller hårruller, alt avhengig av resultatet du vil ha. Eller gjør det som en ekte latsabb: sov med fletter. 

© Diane Von Furstenberg/Emilio Pucci

Hestehale

Hvis du noen gang skulle være usikker for hvordan du bør ha håret til våren og sommeren, så anbefaler vi deg å gå for en hestehale. Kjempesøtt, feminint og trendy - hestehalen er gjenfødt og modernisert. Enten om den er høy eller lav, glatt eller "textured" - den passer både til hverdag og fest.

© Meskita/Jason Wu

Grungefletter

Fletter er bøllete denne sesongen, og hører sammen med selvsikre jenter som liker å skille seg ut. Hent inspirasjon fra cornrows-looken, og tupér håret før du fletter det. Både Jean Paul Gaultier og Giorgio Armani sendte modellene sine ut med punk-lignende hår - vi liker det!

© Lamarck/Marc by Marc Jacobs

Pannelugg

I forbindelse med 70-tallets gjenoppstandelse, er det naturlig at den søte hårtrenden med markant pannelugg er tilbake. De siste årene har harde kanter og rette linjer på håret vært in, men nå handler det om å være bustete og rotete. 

© Louis Vuitton/Marc by Marc Jacobs

Topp, Tvist og Knute

Eller Miley Cyrus-looken, om du vil. En opprørsk versjon av ballerina-toppen, 90-tallets mareritt og latskapens uniform - vi elsker det! Denne hårtrenden er jo heldigvis ikke noe vi trenger å gå med konstant, den kan lett fikses før en fest.

© Miley Cyrus/Philip Lim

Halvt oppsatt hår

Looken er en mellomting mellom oppsatt og løst hår, og løser en dårlig hårdag utmerket. Uanstrengt, enkel og variabel - looken gjør et comeback våren 2015, fordi den dukket opp på blant annet Célines SS15-visning. Passer med både store, feminine sløyfer og minimalistiske spenner - prøv deg frem!

© Celiné/Tibi

Følg Stylistano på Facebook og Instagram 

Seneste

NYHETSBREV

Mer spennende innhold