Hudpleie for ung hud.
© Anniken Jørgensen

Annijors hudpleierutine

Her kan du se hvilke produkter Anniken bruker morgen og kveld for å rense og pleie huden!

13. mars 2018 av Anniken Jørgensen

– Etter jeg begynte med disse produktene forsvant kvisene jeg har hatt i hele 2 år. 

Her er Annijors tips: 

Rens huden 

Det er fort gjort å glemme seg når man har oppnådd fin hud igjen, og det har jeg fått lære etter at jeg faktisk fikk et lite breakout her om dagen. Jeg tror jeg har innbilt meg at hvis jeg har fin hud, trenger jeg heller ikke rense den lenger. W R O N G. Tydelig må jeg bøye meg litt for at hudprodukter også er viktige uansett dårlig eller god hud. Erborian er et merke jeg kom over etter jeg begynte å bruke deres cc cream som jeg har skrytt mye av. En ting er sikkert, og det er at disse produktene har gjort noe med huden min. 

Hudpleierutine.

Morgenrutine 

Det hjelper ikke å stå opp på morgenen for å putte på ny sminke. Tenk at du har rulla deg i mens du sover, hehe. Ikke nok med sikkel, hvis du sover slik som meg. Når jeg våkner om morgningen og har hatt på meg sminke dagen før bruker jeg Farmacy sin «New day» som er et pudder med små korn som renser huden din. Den er utrolig mild og blir omtrent melk når du blander den med vann. Utrolig god!! Om jeg ikke har hatt på sminke dagen før bruker jeg «rose toner» fra merket Fresh. Denne tar jeg på en bomullspadd og fjerner smuss fra ansiktet. Den har ekte roseblader i seg!!

Hudpleierutine.

Fuktighetskremer

Sist men ikke minst, fukt!! Dette er kanskje noe av det vanskeligste å finne der ute. En krem som gir deg fukt, men ikke ødelegger huden din enten med tørrhet eller fett.. Jeg tror jeg har funnet den! Eller.. vel, jeg har aldri vært borti noe bedre. Denne fra Embryolisse er helt fantastisk. Jeg bruker den hver eneste dag, morgen og kveld. Huden min har aldri vært bedre. Oog det beste av alt? Du kan kjøpe den i Norge haha.. Dette fant jeg ut nåå, når jeg prøvde å finne en link til dere. De selger den på Coverbrands, lol!! Jeg har drevet å bestilt denne fra utlandet.. Det andre produktet jeg bruker er en solkrem fra Farmacy, og nei du blir ikke bleik!! Solkrem er viktig, og jeg kommer ikke til å få en eneste rynke så det så. Denne gir deg også litt glød, og jeg bruker den hver eneste dag.

Hudpleierutine.

FØLG @STYLISTANO PÅ FACEBOOK OG INSTAGRAM!

Seneste

NYHETSBREV

Mer spennende innhold