© NetteNestea, Produsentene

Beautytips fra Kourtney Kardashian

Skjønnhetsritualene til kjendisene på budsjett.

6. januar 2018 av Charlotte Sørvald

Kourtney Kardashian skriver på sin app "Kourt" at hun smører seg inn med KOKOSOLJE før hun går ut av dusjen. DET tipset skal i alle fall vi ta med oss videre i denne vinterkulden... Flere som sliter med tørr hud, eller? 

Kokosolje er faktisk en av de mest naturlige kildene til fuktighet vi har til både hud og hår. Ja, det er godt å spise, men den kan brukes til så utrolig mye mer enn på brødskiven. Oljen kan brukes til absolutt alt (eller nesten da), enten du skal bruke den som en maske til håret, som en nattkrem eller som Kourtney – som fuktighet til kroppen. 

Oljen passer også til de fleste hudtyper fordi den er mild og skånsom. I tillegg så er den rimeligere enn mange andre kremer og produkter, så du trenger ikke ha dårlig samvittighet hvis du bruker litt for mye. 

Invester i en krukke med kokosolje, og vi kan nesten garantere deg at du ikke blir skuffet! Sjekk ut andre tips til bruk av den "magiske" oljen under.

5 tips til bruk av kokosolje

1. Hårmaske 

Er håret ditt slitt og tørt i vinterkulden, men du har ikke råd til å investere i en dyr hårkur (etter alle julegavene)? Da er kokosolje en perfekt løsning for deg. Ha i kokosolje på samme måte som du ville med en annen hårkur, og la det virke i noen timer eller over natten.

PS: Vask håret godt etterpå, ellers kan håret virke litt fett fra oljen. Håret vil kjennes mykt og få en fin glød etter denne behandlingen.


2. Fuktighetskrem/ansiktsmaske 

Joda, kokosolje kan brukes som fuktighetskrem til både kropp og ansikt. Etter en dusj kan du gjøre som Kourtney K og smøre hele kroppen med kokosolje etter en dusj. Huden vil få tilført masse fuktighet som varer hele dagen. 

Bruk oljen som en ansiktsmaske over natten for en naturlig fuktighet til tørr hud. Hvis du har veldig tørr hud kan du bruke den sammen med en annen ansiktskrem under sminke for ekstra fuktighet. Oljen kan også brukes som en naturlig fuktighet til lepper, hender og føtter. Helt genialt!

PS: Ikke bruk så mye olje i ansiktet på dagen – det kan fort se litt "shiny" ut. 

washing cars today on coldwater canyon if anyone's interested

A post shared by Kourtney Kardashian (@kourtneykardash) on

3. Shave-krem

Er du lei av røde prikker og tørr hud etter barbering? Bruk kokosolje på både legger, i armhulene og bikini-linjen før du barberer deg, slik at du beskytter huden og unngår tørrhet og ubehag. Kokosolje er anti-bakteriell i tillegg, så det skal være helt trygt å bruke dette som en shave-krem.

4. Sminkefjerner

For en helt naturlig sminkefjerner er det helt perfekt å bruke kokosolje, og den fjerner til og med maskara. Oljen fjerner all sminke på samme måte som en vanlig sminkefjerner og i tillegg tilfører den fuktighet og fjerner smuss som har bygget seg opp gjennom dagen. Skyll ansiktet med vann etter bruk, og tilfør fuktighetskrem (eller kokosolje).

5. Skrubb

Bland sammen lik mengde smeltet kokosolje og sukker og bruk det som en skrubb til hele kroppen (ikke ansiktet). Vi kan alle trenge litt ekstra pleie i den kalde vinterluften, og denne kombinasjonen etterlater huden supermyk!

Denne artikkelen ble først publisert i 2015.

Følg @Stylistano på FACEBOOK og INSTAGRAM

Seneste

NYHETSBREV

Mer spennende innhold