Den beste ansiktskremen.
© Instagram/Anniken Jørgensen, Silje Økland, Chioma

Influencernes favoritter: ansiktskrem

Sliter du med å finne den perfekte ansiktskremen? Influencerne har funnet sine favoritter, og vil gjerne dele de med deg.

14. mars 2018 av Charlotte Sørvald

Nå har influencerne avslørt sine mascara, foundation og – øyenbrynsfavoritter, og denne uken er det dagkrem som står for tur!

Å finne den perfekte ansiktskremen kan være vanskelig, men det er et av de aller viktigste stegene for å oppnå en hud som du er fornøyd med. Det hjelper ikke å dekke til ansiktet med masse sminke hvis huden under ikke samarbeider. Så – hvis det er noe du skal bruke litt tid på i din skjønnhetsrutine, så er det ansiktskremen. 

Hvis du ikke enda har funnet din go-to, så kan det hende at influencerne kan hjelpe deg på veien. Sjekk ut favorittene, og finn noe nytt å teste ut. 

Husk: Det er ikke sikkert at du skal bruke den samme ansiktskremen gjennom hele året. Det kan være lurt å tilpasse i forhold til temperatur. 

Silje

Silje har valgt ut to favoritter denne uken: "Jeg elsker Cosmica-serien med FACE DAY, men jeg har også lagt min elsk på Kiehls sin Super Multi-Corrective Cream! Tror det er mitt must i sminkepungen!"

Kremen fra Cosmica er uten parfyme og skal tilføre huden masse fuktighet, samt gjøre huden "myk og spenstig". Produktet fra Kiehls skal gjennopprette fasthet og gjøre den glattere og mykere. 

Den beste ansiktskremen.
© Instagram/Silje Økland, Produsentene

Sanne

Sanne har valgt Clinique Dramatically Different Moisturizing Gel. Denne ansiktskremen skal gjenopprette hudens naturlige fuktighetsnivå for deg med ekstra tørr hud i ansiktet – denne kan det jo være verdt å prøve i vinterkulden (som aldri gir seg). 

Den beste ansiktskremen.
© Produsenten, Instagram/Sanne Skar

Chioma

Vitamin Enriched Face Base fra Bobbi Brown er Chiomas favoritt. Hun sier at det er "en utrolig god ansiktskrem som også kan brukes som «primer» før makeup. Den har litt tykk konsistens, men føles veldig lett på huden. Den gir huden fuktighet og holder den myk hele dagen".

Den beste ansiktskremen
© Produsenten, Instagram/Chioma

Annette og Karolina Maria 

To av jentene har valgt Cliniques Moisture Surge Intense Skin Fortifying Hydrator. Både Annette og Karolina Maria har valgt denne ansiktsgelén som passer perfekt for tørr eller sart hud. I tillegg føles den veldig avkjølende på huden – vi har testet den og kan bekrefte!

Den beste ansiktskremen for tørr hud i ansiktet.
© Instagram/Annette Haga, Karolina Maria, Produsenten

Eirin

Eirin har valgt Elixir Smoothing Cream 10 % som sin favoritt. Dette er en krem som skal passe for de fleste hudtilstander, jevne ut hudtonen, redusere kviser og hudormer og gi glatt og skinnende hud – vi sier ikke nei takk til noen av disse egenskapene! PS: Her kan det være lurt å lese avsnittet om "anbefalt bruk". 

Den beste ansiktskremen for kviser, hudormer, ujevt hud.
© Instagram/Eirin Kristiansen, Produsenten

Cornelia

Cornelia har lagt sin elsk på Rosehip Facial Oil fra Raaw by Trice. Dette er serum og ansiktsolje i ett, og passer for deg med ekstra tørr hud. I tillegg til å gi fukt til huden, så kan denne oljen virke helbredende på eksem. 

Den beste ansiktsoljen.
© Produsenten, Instagram/Cornelia Grimsmo

Anniken  

Annijor har skrytt av merket Erborian før, og denne uken har hun også valgt Erborian Ginseng Infusion Day Cream som sin favoritt. Kremen, som passer alle hudtyper, skal gjøre huden strammere og gi mer glød. 

Den beste ansiktskremen.
© Instagram/Anniken Jørgensen, Produsenten

FØLG @STYLISTANO PÅ FACEBOOK OG INSTAGRAM!

NYHETSBREV