© Anniken Jørgensen

En ansiktskrem som faktisk funker

Du har helt sikkert hørt om den.... og alt du har hørt, er sant!

11. desember 2018 av Charlotte Sørvald

Ok, du har helt sikkert hørt om denne kremen allerede, men vi måtte bare minne deg på den allikevel. Kjendiser, IT-jenter (Annijor har den som en del av sin hudpleierutine) og spesielt make up-artister sverger til hudkremen fra Embroylisse, og nå skjønner vi virkelig hvorfor. Den lette, men allikevel ekstremt fuktighetsgivende kremen, føles så nydelig på huden. Den føles litt tykk når den påføres, men trekker seg raskt inn i huden, slik at den ikke ligger som et klissete "lag" – vi har alle prøvd de kremene der, og det er helt grusomt. Det som kanskje er det beste med denne er at den fungerer så utrolig bra under sminke. Sminken sitter hele dagen, og kvelden – og den sitter som den skal. 

Hvis du har uren hud er det verdt å prøve denne – vi syns i hvertfall at den fungerte veldig bra – og har ikke gitt noe kviseutbrudd. Nå i vinterkulda er den også en redning. 

PS: Husk at alle har forskjellig hud, og at ikke alt fungerer for alle. MEN, det er uansett gøy å teste ut nye produkter!? Plutselig finner du jo et produkt som du ikke kan leve uten. Vi har troen på at dette kanskje kan være et sånt produkt. 

Du kan kjøpe den her!

© Anniken Jørgensen

FØLG @STYLISTANO PÅ FACEBOOK OG INSTAGRAM!

NYHETSBREV