© Instagram

Ny skjønnhetstrend: Multi-maske

Multi-maske

5. mai 2017 av Kristine Bruerberg Karlsen

@chrissyteigen // @reneeclementine // @olgalidialea

Den nye skjønnhetstrenden som har tatt over de siste par månedene, kalles multi-masking og er visstnok akkurat like effektivt som det høres ut.

Multi-maske går ut på å legge forskjellige ansiktsmasker på forskjellige områder etter behov. Hvorfor bruke en maske som gir fuktighet når du kun trenger fuktighet i pannen, mens huden under øynene dine trenger noe helt annet? Skjønnhetsekspertene fant en løsning som nå har blitt omtalt av både Cosmopolitan og Elle, og har blitt prøvd ut av blant annet skjønnhetsbloggeren The Beauty Department

Få av oss har såkalt "normal hud" i hele ansiktet; den mest vanlige hudtypen er kombinert hud. Da har du som regel en oljete T-sone, men kan være tørr på enkelte områder som nederst på haken eller øverst i pannen.

Vi i Stylista er dessverre ingen hudeksperter, men vi elsker å videreføre tips og geniale metoder til leserne våre. Derfor har vi kun generelle råd du kan følge; lurer du på mer, kan du klikke deg inn på dette blogginnlegget.

Etter litt research har vi skjønt at du burde bruke 4 forskjellige blandinger som hver passer til de forskjellige områdene. Områdene er t-sonen, under øyet, kinnene og haken

På t-sonen vil du legge produkter som tetter porer og renser området for overflødig olje. Comodynes har en enkel maske til t-sonen, nå på tilbud hos Vita.no.

På kinnet vil en oppkvikkende blanding med mye vitaminer og proteiner gjøre susen. Vi digger Glamglow FlashMud Brightening Treatment. Den gir huden ny glød og et jevnere utseende.

På haken er huden så individuell fra person til person og fra dag til dag. Har du mye kviser, bør du bruke samme blanding som i t-sonen. Er haken tørr, bør du bruke noe som vil gi mye fuktighet. 2-in-1 Peeling And Mask fra Sensilis er vår favoritt!

Under øyet er huden veldig tynn og sensitiv, så her bør du bruke et produkt som er spesielt egnet til det området. Enten om du vil fjerne mørke ringer, rynker eller trøtte øyne. Eyepads kan være en god løsning for å spare både penger og tid, og kan brukes etter en natt med lite søvn. ToGoSpa Green Tea strammer opp og kjøler ned området rundt øynene. Nesten som agurk, bare at det virker.

Her kan du se hvor du skal legge de sorkjellige produktene:

FØLG @STYLISTANO PÅ FACEBOOK OG INSTAGRAM!

Pssst! Vi er på Snapchat også - stylistano :)

Seneste

NYHETSBREV

Mer spennende innhold