Siljes favorittprodukter for fet og uren hud

I 7 dager testet hun disse på hudormer, misfarginger og urenheter. Se video!

17. august 2018 av Bonnier Creative Studio

Stylista-blogger Silje Økland kan, som mange andre jenter, relatere til at huden ofte føles fet og blank eller at det oppstår utbrudd og urenheter i tide og utide.

I 7 dager har hun testet ut hudpleieserien Cleanance fra Avène som er rettet nettopp mot disse problemområdene.

Årsaken til urenheter skyldes ofte økt talgproduksjon i huden og tette porer. I likhet med tørr hud, bør uren hud tas alvorlig og behandles med riktige produkter. En effektivt hudpleierutine med rens, fuktighetskrem og maske er alfa omega for å holde huden i sjakk, samt for å fjerne bakterier, forebygge urenheter og åpne porer.

I videoen under kan du se mer om Siljes rutiner når det kommer til hudpleie, og høre hennes erfaringer med Avène Cleanance:

Siljes daglige rutine:


  1. Hver morgen og hver kveld bruker jeg Cleanance Micellar-vannet. I tillegg til at det kjennes utrolig deilig og beroligende, fjerner den effektivt urenheter og sminke. Du kan i tillegg bruke den som sminkefjerner på øyesminke. Du kan bruke geléen, Cleanance Cleansing Gel også, men da må du bare skylle godt etterpå.
  2. Etter å ha vasket og renset huden, går jeg over til å bruke Cleanance MAT som er en mild og oljefri ansiktskrem, som regulerer talgproduksjonen, virker talgabsorberende og har en mattende effekt på blank hud. Den gjør huden myk og smidig i tillegg til at den tilfører ny fukt. Den er perfekt under sminke!
  3. Selv om jeg bruker denne, har jeg også brukt litt av den smale tuben, Cleanance EXPERT som er for områder eller hud med hudormer, misfarginger eller mindre urenheter. Den inneholder aktive stoffer som oppløser hudormer og hemmer bakteriutviklingen. Den har også en peelende effekt på hudens overflate uten at den irriterer. Denne bruker jeg om kvelden.


Og konklusjonen?

- Etter bare to dager opplevde jeg resultater og at huden roet seg. Nå er utbruddene på vei ned, og jeg kjenner at huden ikke blir irritert av blant annet sminke utover dagen. I tillegg til å bruke disse drikker jeg mye vann om dagene, sier Silje selv om resultatet av behandlingen.

Om produktene:


RENS:

Avène Cleanance Cleansing Gel er en mild, såpefri vaskegel som fjerner sminke effektiv, og er skånsom mot huden. En mild vaskebase som bevarer hudens hydrolipide film, og forebygger mot nye urenheter og fet hud.

Avène Micellar Water er en beroligende og talgregulerende 3-i-1 renselotion som effektivt fjerner sminke og smuss. Den fungerer også godt for å fjerne sminke på øynene. 


KREM:

Cleanance Mat er en mild og oljefri ansiktskrem som virker talgabsorberende og gir huden en matt effekt. Ansiktskremen er irritasjonsdempende og gir huden rikelig med fukt. Kremen påføres etter rens og fungerer som en god base under makeup.

Cleanance Expert ansiktskrem inneholder patenterte ingredienser som bidrar til å regulere talgproduksjonen, åpne tette porer og redusere sorte prikker. Kremen har en lett konsistens som trekker raskt inn i huden og gir huden en matt og jevn overflate. Noe som gir et godt grunnlag for sminke. Påføres morgen og kveld etter rens.

Cleanance Hydra er en supplerende og gjenoppbyggende ansiktskrem for hud som trenger fuktighet og pleie ved medisinsk og uttørkende behandling mot uren hud. Med et høyt innhold av Avène Termalkildevann motvirker kremen irritasjon i huden, og naturlige oljer fra shea butter og safflower fukter og gjenoppbygger huden. Kremen påføres etter rens.


MASKE:

Cleanance Mask. Vil du unne huden din litt ekstra, er ansiktsmasken fra Cleanance-serien en sikker vinner! I tillegg til å absorbere olje fra huden og gi huden fuktighet, blir masken til en lett skrubb når du masserer den på huden. Masken skal kun være på i fem minutter, som gjør det enkelt å sette av tid i en travel hverdag.


Du får kjøpt alle produktene på apoteket.

Annonsørinnhold: Vi gjør oppmerksom på at dette er en kommersiell artikkel skrevet av Bonnier Creative Studio for Avène.

NYHETSBREV