© Produsentene

Skal du på fjellet i påsken? Da bør du huske dette...

Påske-huskeliste

10. april 2019 av Charlotte Sørvald

Påsken er høysesong for fjellturer, og vi har laget en liten huskeliste til deg over helt nødvendige ting å pakke med seg. Vi har plukket ut de tingene som man kanskje har lett for å glemme når man skal på tur, slik som solkrem og fuktighet til leppene.

GOD PÅSKE - Pass på dere selv i påskefjellet!


SOLKREM


Solkrem er kanskje det aller viktigste du tar med deg til påskefjellet. Solen er veldig sterk i påsken, så det er viktig å beskytte huden. I tillegg til at solen er sterk, så reflekterer også solen i snøen, noe som gir en slags dobbel effekt. Husk å smøre deg før du skal i slalåmbakken, ut på langrenn, eller rett og slett bare slappe av i solveggen. 

ANSIKTSPLEIE

Det er viktig å påføre huden og leppene fuktighet hele tiden, men kanskje ekstra viktig nå i påsken. Med en kombinasjon av sol og kulde, er det viktig å ta vare på huden sin. Hvis solen ikke skinner og det er veldig kaldt, kan det være lurt med en kuldekrem. Smør også leppene for å slippe at de skal bli såre eller sprukne. 

HÅRPRODUKTER 

Håret kan fort bli veldig tørt og elektrisk i kulden, så det er viktig med masse fuktighet. MEN... etter en dag i slalåmbakken kan håret også bli ganske fett under lua eller hjelmen. Hvis du får veldig tørt hår i påsken, kan du for eksempel tilføre håret litt ekstra fuktighet ved å bruke olje. Hvis du lett får fett hår, kan det være greit å bruke en tørrshampo for en "quick fix".
Her er noen eksempler på produkter som er enkle å ha med seg i bagasjen: 

Bodylotion

For ekstra fuktighet i kulden kan det være lurt å pakke med seg en god bodylotion i påsken. Det er viktig å pleie huden godt, og spesielt i vinterkulden. Her er noen av våre favoritter: 

NYHETSBREV