© Annette Haga

Skjem deg bort med hjemmespa i høst: 10 tips

Hjemmespa i høst: 10 tips

28. august 2016 av Annette Haga

(Annonsørinnhold skrevet av Annette Haga)

Noe av det deiligste jeg vet om er søndager hjemme, med fokus på velvære. I en hektisk hverdag er det fort gjort å glemme å sette av tid til å pleie seg selv, men det er så viktig! Det er i alle fall noe jeg selv ofte gjør for å stresse ned, i tillegg til at jeg føler meg freshere fra topp til tå.

Her har jeg satt sammen en liste med mine beste tips til en deilig hjemmespa-rutine, perfekt for høstkvelder!

10 TIPS TIL HJEMMESPA I HØST:

1. Har du badekar? Da bør du starte hjemmespaet med å senke deg ned i varmt vann, tenne lys og sette på en digg spilleliste med musikk. Det er det mest avslappende som finnes! Lavender Foaming Bath med lavendelolje fra L’Occitane er beroligende for kroppen, og etterlater den ren og delikat.

2. Ta gjerne en ansiktsmaske samtidig som du ligger i badekaret. En enkel og beroligende ansiktsmaske får du ved å mose og blande en liten banan sammen med en teskje honning og noen dråper sitron. La masken sitte i 5-10 minutter før du skyller godt!

3. Når kroppen er vasket og det varme vannet har fått porene til å åpne seg er du klar for peeling! Min absolutte favoritt når det kommer til eksfoliering er Almond Delicious Paste fra mandelserien til L’Occitane. Den har en deilig smørkonsistens, og lukter helt fantastisk - samtidig som den gjør jobben med å fjerne døde hudceller og etterlate huden silkemyk. Et must!

4. Ta deg tid til å pleie håret ditt med en deilig hårkur som er tilpasset din hårtype. Dette bør du gjøre ukentlig dersom håret ditt er skadet og livløst (som et resultat av f.eks kjemisk behandling og bruk av varmeverktøy). Mens du lar hårkuren virke kan du finne frem høvelen og en god barberingskrem. Ta deg god tid, slik at du slipper å skjære deg.

5. Nå er det tid for å tilføre kroppen masse fuktighet! Jeg foretrekker oljer i sprayform, og min favoritt er den superdeilige Almond Supple Skin Oil, som inneholder mer enn 50% mandelolje. Som alle andre L’Occitane-produkter lukter den utrolig godt, og jeg elsker at den er lett i konsistensen og tilfører huden massevis av fukt.

6. Bruk litt tid på å rense huden skikkelig. Finn frem pinsetten og napp brynene. 

7. Ikke glem å gi føttene litt ekstra pleie! Dette er noe jeg ikke er så altfor flink til å huske på selv, men føttene fortjener oppmerksomhet de også. Et fotbad er superdeilig, og etterpå bør du skrubbe vekk død hud på hælene, klippe og file tåneglene. Legg på et nytt strøk med neglelakk (husk under- og overlakk!) og avslutt med en fet fotkrem, slik som for eksempel Shea Butter Foot Cream fra L’Occitane).

8. Det samme gjelder hendene. Jeg er avhengig av å bruke håndkremen Shea Butter Hand Cream - og det er ikke uten grunn at den er blitt en bestselger!

9. Avslutt kvelden med å tenne lys i resten av leiligheten, finn frem tøflene og hopp inn i et sett myke og behagelige koseklær. Lag en deilig kopp te før sengetid, eller en oppkvikkende smoothie - ved å blande 1/2 agurk, 1 liten avokado, saften fra en sitron, 2 dl ferskpresset appelsin og 4 dl iskald kokosjuice i en blender. Det er helt magisk!

10. Dropp tv-en, og hent i stedet frem den nyeste utgaven av favorittmagasinet ditt. Finn roen, og la deg bli inspirert til den kommende uken.

PSST: HAR DU LYST PÅ EN GRATIS HÅNDKREM FRA LOCCITANE? SJEKK UT INSTAGRAM-PROFILEN MIN! :)

Costume.no: Supermodellenes beste hårtips

FØLG @STYLISTANO PÅ FACEBOOK OG INSTAGRAM!
VI ER OGSÅ PÅ SNAPCHAT; STYLISTANO


Seneste

NYHETSBREV

Mer spennende innhold