© Guri Heli

Slik tar du vare på huden i påsken

Husk solfaktor!

20. mars 2016 av Kommersiell redaksjon

Annonsørinnhold

Neste uke er det endelig påske!
Hva er vel mer påske enn sol, fjell, ski, snø, Kvikk Lunsj, appelsin og en spennende bok i solveggen med en kopp kakao? Eller er du en av de som bytter ut den norske påska med bikini og solbriller i varmere strøk?

Uansett må du ikke glemme det viktigste tilbehøret: solfaktor!

Det er så viktig å ta vare på huden. Det er kjempebra at flere og flere blir flinkere til å beskytte seg mot solen, men det er ikke bare om sommeren du må bruke solfaktor. Solen er skadelig for huden hele året.

De fleste av oss smører oss med solfaktor når vi skal ut i solen, men visste du at solen også er skadelig gjennom vindu?
Så skal du sitte i bil, buss eller på toget på vei til hytta, eller til skibakken må du smøre deg før du drar hjemmefra. 

Og det er ikke bare når solen skinner fra skyfri himmel du må beskytte deg. Solen er skadelig for huden også når det er overskyet.
Nå finnes det så mange gode alternativer med solfaktor, så hvorfor ikke gi de fast plass på baderomshyllen og til en del av din daglige hudpleierutine?

Selv om et produkt har solfaktor, trenger det ikke å gjøre huden fet og klissete.
Velg en ansiktskrem som beskytter, men samtidig gir masse fukt.

Vi elsker Piz Buin Allergy Face Cream. Den trekker fort inn i huden og gjør huden myk.
Perfekt til en lang dag i skibakken, eller på stranden, men også som en vanlig dagkrem. Den kan du bruke i ansiktet og på kroppen, så den er også perfekt for lommeboken.

IKKE GLEM LEPPER OG ØYNE

Leppene er ekstra utsatt for solbrenthet. Leppepomaden fra Piz Buin har både solfaktor 30 og aloe vera. Den har vi i vesken hele året for maks fuktighet og myke lepper.

Øynene må også beskyttes mot sola. Derfor er kule solbriller et must i påskeferien.

Vi har fortsatt dilla på skilpaddemønstrete solbriller (tortoise), som passer utmerket til sunn, solbrun hud med søte påskefregner.

God påske!

Sjekk ut Stylista-blogger Guri Helis solfavoritter her!

Gult er kult: Se kjendisene stråle i påskegult

Se Costume.no for guuul neglelakk

FØLG @STYLISTANO PÅ FACEBOOK OG INSTAGRAM!


SJEKK OSS UT PÅ SNAPCHAT; STYLISTANO FOR ET INNBLIKK I VÅR HVERDAG PÅ STYLISTA

Seneste

NYHETSBREV

Mer spennende innhold