© Kristin Gjelsvik

Styleconnection sine sommerfavoritter: parkliv og festival

Styleconnection sine sommerfavoritter

18. mai 2016 av Kommersiell redaksjon

(Annonsørinnhold) 

Endelig har vi fått smaken på sommer her i landet, og det blir vi i godt humør av. 

Stylista-blogger Kristin 'Styleconnection' Gjelsvik har gjennom hele vinteren lengtet og drømt om varmere temperaturer, og har kalenderen stappfull av morsomme og sommerlige aktiviteter.

Kristin skal tilbringe mesteparten av sommeren her i Norge - men det betyr ikke at det er lite å finne på. Parkliv, grilling med gode venner og festivalopplevelser står på toppen av listen over det hun liker best. Men selv om du ikke ligger på stranden og steker, bør du likevel være flink til å smøre deg med solkrem når du er utendørs.

IKKE GLEM SOLFAKTOR I PARKEN!

- En ting jeg har lært i voksen alder er hvor viktig det faktisk er å smøre seg med solkrem. Vi har vel alle vært der hvor vi har trodd at olje er det eneste alternativet, og at solfaktor hindrer deg i å bli brun. Herregud så redd jeg var for solfaktor i mine yngre dager, haha - ikke pokker, tenkte jeg! Jeg har heldigvis skjønt at solkrem både beskytter huden, og at den samtidig gir deg en dyp og råfin brunfarge, som holder leeeenge, sier Kristin.

Bloggeren elsker å nyte sommerdagene sammen med venner i parken, og solkremen har blitt en fast følgesvenn i bagen hennes. Man blir tross alt gjerne sittende i mange timer og kose seg (husk også at solen er skadelig for huden selv om det er overskyet).

En av 2016-nyhetene til Piz Buin er solmoussen Protect & Cool Mousse. Den har en umiddelbar oppfriskende og avkjølende effekt når man smører den på huden, samtidig som den gir beskyttelse mot de skadelige UV-strålene.

Kristin peker ut denne som en av hennes personlige favoritter, sammen med Tan & Protect.

- Denne lille deilige saken her liker jeg godt fordi at den gjør deg dobbelt så raskt brun, samtidig som den gir like god beskyttelse. Denne solkremen effektiviserer nemlig bruningsprossessenm slik at man raskere får en naturlig brunfarge - HURRA!

Tørr asfalt, blomster, fuglekvitter til langt på kveld, lyse netter og sosiale sammenkomster er bare noe av det som gjør denne årstiden så fin.

Psst: Dersom du liker festivaler bør du sjekke ut denne Instagram-konkurransen til Kristin!

 

Følg @stylistano på facebook og instagram!

Sjekk oss ut på Snapchat; Stylistano

Seneste

NYHETSBREV

Mer spennende innhold