© Son Spa, Bloggerne

Stylista tipser: Unngå julestresset!

Unngå julestresset!

29. november 2016 av Stylista.no

Sponset opphold:

Den fine førjulstiden kan fort gå fra å være koselig til å bli et desemberstress. Alt skal vaskes og shines, gaver skal handles inn, og det er mange forventninger til «alt» som må gjøres.

Trenger du en liten pause fra julemaset? Da anbefaler vi at du unner deg selv noen timer på spa!

For noen uker siden dro Stylista-teamet til Son Spa for å ha KickOff. Det idylliske spahotellet i Son var et perfekt valg, med flotte møterom til det faglige opplegget - samt 2000 kvadratmeter med spaanlegg å boltre seg på...

Son Spa er kjent for være et av Norges beste spa, med en toetasjes stor spaavdeling og dyktige terapeuter. Her kan du bestille deg en avslappende massasje, eller hygge deg med et glass vin foran peisen.

Sammen med Stylista-bloggerne AnnijorCathEirin og Styleconnection delte vi ideer og planer for 2017, og ble enda bedre kjent med hverandre. Vi fikk også tid til noen spabehandlinger og avslapning i jacuzzien, med utsikt over den fine fjorden. 

Vi kan spesielt anbefale Son Magic Circle, som er en herlig badsturunde med eventdusj, fotbasseng, finsk badstue, kneipp-bad, dampbadstue mm....

Kvelden ble avsluttet med en deilig middag på restauranten i hotellet, og da vi reiste hjem neste morgen var det med ny energi og motivasjon for å gjøre Stylista enda bedre fremover.

Son Spa finner du bare 40 minutter utenfor Oslo!

Costume.no: Den store gaveguiden


Følg @Stylistano på facebook og Instagram!

Pssst! Vi er på Snapchat også - stylistano :)

Seneste

NYHETSBREV

Mer spennende innhold