© Produsentene, Eirin Kristiansen

Ta ansiktsrensen til et nytt nivå

Ansiktsrens

10. februar 2017 av Julie Marlen Engel Jenssen Leirvåg

Rensewipes, renseskum, rensemelk, rensevann, rensekrem... Det er en jungel av produkter man kan rense ansiktet med, men vi har funnet en helt ny favoritt : Foreo LUNA. 

Foreo LUNA er en rengjøringsbørste for ansiktet. Den skal "etterlate huden naturlig vakker og med en sunn glød".
Med apparatet får du rens og anti-age i ett. Den kommer i forskjellige lekre farger, størrelser og er laget av mykt silikon, som skånsomt skal fjerne døde hudceller, rense porene og fjerne makeup-rester.

Først påfører du ditt favorittrenseprodukt, fukt Foreo LUNA med vann og skru den på. Da kjenner du at den starter å vibrere. Rengjør huden ved å bevege Foreo LUNA i sirkulære bevegelser i hele ansiktet i ett minutt. Så skyller du ansiktet og apparatet med vann. Påfør eventuelle andre hudprodukter du bruker og skru på Foreo LUNA igjen. Bruk den andre siden av apparatet på områder som er spesielt utsatt for rynker og linjer i ett minutt.

Det er behagelig og man får en skikkelig mini-spaopplevelse hjemme på badet. Vi bruker den hver morgen og kveld og den har en oppkvikkende effekt når vi bruker den om morgenen. Det tar kun to minutter ekstra og etter et par dager, er man vant til det nye renseritualet.


– We love it!

FØLG @STYLISTANO PÅ FACEBOOK OG INSTAGRAM!

VI ER OGSÅ PÅ SNAPCHAT: STYLISTANO ;) 

NYHETSBREV